Entertainment

Kylie Jenner blikt met nostalgische kiekjes terug op eerste verjaardag

10 augustus 2022 17:31
Kylie Jenner Beeld © ANP

Kylie Jenner blaast vandaag maar liefst 25 kaarsjes uit en waar de miljardair normaal een glamoureuze foto post op haar verjaardag, gooit ze het dit jaar over een andere boeg. Kylie blikt namelijk terug op een van haar meest memorabele verjaardagen: haar allereerste.

"Mijn eerste verjaardagsfeestje"

Op Instagram deelt ze een aantal kiekjes van haar eerste verjaardag. Zo staat ze op een van de foto’s geposeerd met haar moeder Kris Jenner. 'Mijn allereerste verjaardagsfeestje', schrijft ze hieronder. 

Op een andere foto is te zien dat haar verjaardag toen al 'groots' werd gevierd, want aan de verschillende plastic stoeltjes te zien waren er heel wat mensen uitgenodigd op haar eerste feestje ooit. In de jaren erna zijn de tuinstoeltjes vanzelfsprekend ingewisseld voor wat luxere edities. Ook het aantal genodigden zijn met de jaren met Kylie meegegroeid.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner onder vuur: pakt privéjet voor 65 kilometer

Instagram Kylie Jenner Instagram Kylie Jenner
Instagram Kylie Jenner Instagram Kylie Jenner
Instagram Kylie Jenner Instagram Kylie Jenner

Hoe ze haar verjaardag dit jaar zal gaan vieren, is nog maar de vraag. We houden haar Instagram de komende uren goed in de gaten.

Instagram Kylie Jenner Instagram Kylie Jenner

Kylie’s moeder Kris is ook in een nostalgische bui, want op haar Instagram deelt ze ook kiekjes van haar dochter als klein meisje. 'Gefeliciteerd mijn engeltje', schrijft ze onder de foto’s.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner ervaart heftige pijnen na bevalling van zoontje

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore