Entertainment

Gloednieuw seizoen Oogappels vanaf déze datum te zien

10 augustus 2022 16:23
Oogappels Beeld © Mark de Blok

Goed nieuws voor de fans van de kijkcijferhit 'Oogappels', want ondanks dat we al een tijdje wisten dat de serie zou terugkeren met een vierde seizoen, wisten we nog niet wanneer. Tot nu! Producent ITV Studios onthult namelijk de startdatum van de vierde reeks.

Hoewel de vorige seizoenen allemaal in het voorjaar al te zien waren, is dat dit keer toch anders. Toch hoeven de ongeduldige fans niet lang meer te wachten, want op 7 september keert de populaire serie weer terug op de buis. Op Instagram laat ITV Studios weten dat het nog maar een maandje duurt tot het gloednieuwe seizoen van start gaat op NPO 1. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vierde seizoen Oogappels dit najaar te zien bij NPO 1

Het vierde seizoen van Oogappels zal tien gloednieuwe afleveringen bevatten. De serie volgt vier verschillende gezinnen waarin de ouders worstelen met de opvoeding van hun puberkinderen. Onder anderen Bracha van Doesburgh, Malou Gorter, Ramsey Nasr, Jeroen Spitzenberger en Eva van der Gucht spelen de hoofdrollen. De serie wordt geregisseerd door Will Koopman en Zip Wertwijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Populaire Oogappels genomineerd voor Zilveren Nipkowschijf

Afgelopen jaar trok het derde seizoen van de serie gemiddeld zo'n 1,3 miljoen kijkers per aflevering. Om jezelf alvast klaar te stomen voor het vierde deel kun je nu de afgelopen drie seizoenen terugkijken via NPO Start.

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore