Ga naar de inhoud
Entertainment

Shawn Mendes geeft update na annuleren tournee

Shawn Mendes Beeld © ANP

Eind vorige maand kondigt Shawn Mendes (24) aan dat hij wegens zijn mentale gezondheid de rest van zijn tour door de Verenigde Staten en Europa moet annuleren. Na gesprekken met zijn team en gezondheidsprofessionals heeft de zanger besloten rust te nemen. 'TMZ' heeft Shawn gevraagd naar zijn dagelijkse bezigheden nu hij gestopt is met zijn tour.

"Ik spendeer veel tijd aan therapie"

Shawn werd door TMZ gespot op het vliegveld en meteen het hemd van het lijf gevraagd. Zo vroeg de verslaggever zich af wat de zanger nu allemaal uitspookt in zijn vrije tijd. "Ik spendeer veel tijd aan therapie. (...) Ik doe het gewoon rustig aan." Ook vertelt Shawn dat hij nu veel meer tijd met zijn familie doorbrengt. Iets wat hij met zijn drukke werkschema niet heeft kunnen doen de afgelopen jaren. "Dingen waar ik niet aan toekwam, zoals dineren met vrienden." 

Shawn
Lees ook:
Shawn Mendes trekt aan noodrem: 'Moet op mentale gezondheid letten'

Shawn wordt ook gevraagd naar de restituties van fans die nu vanwege de gecancelde tour voor niets een hotel hebben geboekt. Volgens Shawn moet dat wel goedkomen. "Ik denk dat we er wel uit kunnen komen. Alles heeft een oplossing." Bekijk de hele video hieronder. 

Shawn zou op 15 en 16 juli 2023 met zijn Wonder Tour optreden in Ziggo Dome in Amsterdam.

Shawn
Lees ook:
Shawn Mendes annuleert tournee vanwege gezondheid

Dat zijn relatiebreuk met zijn ex Camila Cabello een van de redenen is dat de zanger niet lekker in zijn vel zit, steekt hij niet onder stoelen of banken. Hoewel Camila ook lange tijd last had van de breuk, gaat het met de carrière van de zangeres momenteel erg goed. 

Camila Cabello geeft ondanks chaotische CL-finale 'megavette show'

04:05