Ga naar de inhoud
Entertainment

Robbie Williams geeft poedelnaakt interview: 'Meer ontspannen'

Robbie Williams Beeld © ANP

Robbie Williams (48) zit lekker in zijn vel en dat hebben ook de presentatoren van de Britse 'Heart Breakfast'-show gemerkt. Tijdens een radio-interview, dat ook via FaceTime wordt opgenomen, verschijnt de zanger namelijk poedelnaakt in beeld.

"Ik denk dat mensen authentieker moeten zijn als ze interviews geven"

Voor zijn dertiende soloalbum is Robbie druk in de weer met het promoten van zijn nieuwe muziek. Om die reden verschijnt de zanger op het Britse radiostation Heart FM. Het viel de presentatoren echter op dat Robbie in bed lag tijdens het interview. Wanneer een van hen de zanger vraagt of hij naakt is, onthult Robbie: "Ik ben helemaal naakt, ja." Om dit te bewijzen geeft Robbie een snelle tour langs zijn ontblote lijf. De intieme delen blijven wel keurig bedekt. 

Robbie
Lees ook:
Robbie Williams gaat zichzelf spelen in film over zijn leven

Volgens Robbie is het alleen maar goed dat hij naakt op beeld verschijnt. "Ik denk dat mensen authentieker moeten zijn als ze interviews geven en meer ontspannen moeten zijn", grapt hij. Bekijk het interview hieronder. 

Robbie
Lees ook:
Robbie Williams tijdelijk geen onderkomen na verkoop villa's

De zanger vertelt eerder dit jaar aan RTL Boulevard over zijn gloednieuwe album. En het blijkt dat Robbie het over een heel andere boeg gooit. 

Robbie Williams gooit het over een andere boeg: 'Kom met dansmuziek'

04:10