Ga naar de inhoud
Entertainment

Hans Klok onthult moment waar hij in rook op wilde gaan

Hans Klok Beeld © ANP

Hans Klok (53) draait als illusionist al heel wat jaartjes mee. Vaak laat hij andere mensen in rook opgaan, maar er zijn ook momenten dat de entertainer in hart en nieren zelf een verdwijntruc toe wil toepassen. In de podcast 'Darmstad FM' vertelt Hans over een moment in zijn carrière waar hij zich vreselijk voor schaamt. "Dat was zó misplaatst", aldus Hans.

"Toen schaamde ik me zó erg"

Het gebeurt allemaal meer dan twee decennia geleden. "Op Schiphol had je iets meer dan twintig jaar geleden een muur voor vermiste kinderen", begint Hans te vertellen. Toen bedacht iemand: we laten al die ouders van die vermiste kinderen bij elkaar komen en dan laten we die muur onthullen door Hans Klok", vervolgt hij.

Hans
lees ook:
Hans Klok wil niet meer emigreren naar Las Vegas

"Maar ik laat natuurlijk alleen maar mensen verdwijnen in mijn shows. Bij mij komen ze gelukkig terug daarna. Terwijl ik daar stond dacht ik: volgens mij is dit niet helemaal geslaagd. Dat was ook een beetje naïef van mij. Ik had gelijk bij voorbaat al moeten zeggen: 'Laten we dit niet doen'", aldus Hans.

Dat is voor de illusionist echt een optreden waarvan hij denkt: "Oh, help!" De mensen ontvangen zijn act ook niet op goede wijze. "Die mensen stonden daar ook allemaal met zo'n gezicht, want hun zoon of dochter was al jaren spoorloos."

Hans
lees ook:
Hans Klok stapt dit jaar nog in het huwelijksbootje

Hans heeft inmiddels trouwplannen met zijn partner Dann. De illusionist wil, hoe kan het ook anders, een waar sprookjeshuwelijk. In gesprek met RTL Boulevard vertelt Hans hoe hij zijn droomhuwelijk voor zich ziet.

Hans Klok deelt details sprookjeshuwelijk: 'Ik wil The Pointer Sisters'

01:35