Ga naar de inhoud
Entertainment

Rapper Donnie maakt nummer met de Toppers: 'Het is weer toppie'

Rapper Donnie en René Froger Beeld © YouTube Maradonnie

Het lijkt erop dat rapper Donnie (28) goed van René Froger (61) heeft afgekeken hoe je precies een ton pakt. Donnie heeft namelijk na 'Bon Gepakt' een nieuw nummer geschreven dat hij uitbrengt met René. Dat doen de twee deze keer niet alleen, maar met René's maten: de Toppers. En die groep staat erom bekend dat ze per concertreeks allemaal wel een tonnetje mee naar huis nemen.

"Maak jezelf klaar voor de langste polonaise van het land!"

Donald Ellerström, zoals rapper Donnie écht heet, zal wel hebben gedacht: dat nummer met René smaakt naar meer. 'Bon Gepakt' is namelijk een monsterhit geworden. Deze keer viert Donnie dus niet alleen feest met René, maar ook met zijn vrienden Jan Smit, Gerard Joling en Jeroen van der Boom.

'Deze vrijdag komt onze nieuwe single 'Toppie' uit', schrijft René bij een voorproefje van het nummer op Instagram. 'We hebben er deze keer met de Toppers samen met Donnie een feest van gemaakt. Uiteraard is Donnie van de partij bij Toppers in Concert 2022. Maak jezelf klaar voor de langste polonaise van het land!'

De
lees ook:
De Toppers zijn terug en kondigen nieuwe concertenreeks aan

In het nummer komt wederom naar voren dat de mannen heel goed zijn in rijmen. Het woord 'toppie' rijmen ze namelijk op originele woorden als 'koppie', 'slokkie', 'stokkie' en 'nokkie'. 

De Toppers staan dit jaar op 18 en 19 november in de Johan Cruijff ArenA.