Ga naar de inhoud
Entertainment

'Scheetje' Karin bezorgd na ziekenhuisopname van ex (en inmiddels zwager) Hans

Hans en Karin Beeld © Rob Hoekstra

Hans, bekend van 'Ik Vertrek' en de realityserie 'De Scheetjes', heeft een angstige periode achter de rug. Hij heeft namelijk in het ziekenhuis gelegen. "Het was een kwestie van tijd voordat zoiets zou gebeuren", zegt zijn ex-vrouw Karin, die nu tevens zijn schoonzus is, tegen RTL Boulevard.

"Ik denk dat het door de stress komt"

Karin, die weg is gegaan bij Hans en inmiddels de liefde heeft gevonden bij zijn broer Johan, zegt zich 'al langere tijd' zorgen te maken over Hans. "Ik denk dat het door de stress komt", zegt ze. Beiden zitten midden in de scheiding en een zaak daarover. Hans zou inmiddels weer thuis zijn, laat zijn schoonzus nu weten.

'Scheetje'
lees ook:
'Scheetje' Hans sluit hereniging met ex-vrouw Karin uit

Eerder meldden Shownieuws en De Telegraaf dat Hans zondagavond zou zijn opgenomen in het ziekenhuis. De realityster zou uit het niets neer zijn gevallen tijdens het golfen op Bonaire. 

Hans zou last hebben gehad van een epileptische aanval, iets waar hij vorig jaar ook al vier dagen voor in het ziekenhuis heeft gelegen. Door de val zou Hans een gat in zijn hoofd hebben, dat inmiddels is dichtgemaakt door de doktoren. Ook aan andere verwondingen is hij geholpen.

'Scheetje'
lees ook:
'Scheetje' Hans vertelt hoe het echt zit met zijn 'nieuwe liefde'

De vechtscheiding tussen Hans en Karin is zeker geen voorbeeld van hoe mensen prettig uit elkaar gaan. Karin krijgt flink de schijt van de houding van Hans. In gesprek met RTL Boulevard gaf ze hem eerder de wind van voren. 

'Scheetje' Karin krijgt de schijt door scheiding van Hans

04:08