Entertainment

Laatste herkoppeling Love Island is een feit: dit zijn de koppels

09 augustus 2022 11:56
Koppels Love Island Beeld © Instagram @loveislandvlaanderen

Sneller dan verwacht zijn 'Love Island'-presentatoren Viktor Verhulst (28) en Holly Mae Brood (27) maandagavond terug in de villa. Het einde komt namelijk in zicht en daarom is het tijd voor de laatste herkoppeling. Wie wordt het liefdeskoppel van 2022 en gaat met die geweldige geldprijs van 25.000 euro naar huis?

"Alsof je een kind bent en je krijgt het cadeau dat je altijd al wilde"

Lennert en Fé

Misschien wel de gedoodverfde winnaars van dit seizoen. Het koppeltje is al vanaf het begin samen en is zelfs officieel vriendje en vriendinnetje. Fé kan nog altijd niet geloven dat ze de liefde heeft gevonden op Love Island. "Alsof je een kind bent en je krijgt het cadeau dat je altijd al wilde", deelt ze haar gevoelens met de meiden in de villa in de aflevering van maandag. "Dat je moet lachen en huilen tegelijkertijd."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuw seizoen Love Island UK is vanaf nu te bingen bij Videoland

Jottie en Cas

Jottie heeft voor Casa Amor niet veel geluk in de liefde, maar als Cas de villa binnen komt wandelen is ze verkocht. Hoewel de tortelduifjes zelf ook vinden dat het snel gaat, spreken hun gevoelens voor elkaar voor zich. Hoewel ook zij het erover hebben gehad het 'officieel' te maken, hebben ze besloten nog even te wachten. "We vinden het toch wel een heel grote stap", vertelt de ex van Wesley Sneijder tijdens het kampvuur. "In Nederland en België is het leven zo anders. Ik twijfel niet echt of het daar gaat lukken, maar het is toch… anders."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Holly Mae Brood onthult: Love Island heeft een kantoorhond

Sunita en Mert

Waar Sunita in eerste instantie een perfect koppeltje lijkt te vormen met de luidruchtige Brabander Merijn, gooit Casa Amor roet in het eten. Het is namelijk voormalig Love Island-winnaar Mert die haar doet beseffen dat ze Merijn toch niet echt mist. En dat gevoel is wederzijds. Mert heeft inmiddels zelfs echte gevoelens. "Dat had ik niet verwacht", geeft hij eerlijk toe in de meest recente aflevering.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hallo zeg! Maak kennis met Love Island-bombshell Nathan

Imen en Nathan

Lang een koppel zijn ze nog niet, maar toch voelt het goed. "Ik merk aan alles dat ik deze meid wel echt leuk kan vinden: de blikken, de vibe, de energie", licht Nathan zijn keuze toe tijdens de herkoppeling.

Nathan is pas net in de villa, maar voor Imen is het ondertussen haar tweede huis. Imen deed al mee aan het tweede seizoen van de Vlaams-Nederlandse Love Island, maar haar deelname liep allesbehalve soepel. Haar koppelpartner Remco bekende namelijk vlak voor de finale dat hij thuis een liefje zou hebben. Ook nu heeft ze het niet makkelijk als Merijn haar - wederom vlak voor de finale - laat weten puur vrienden te willen zijn. Is Nathan voor haar de ware?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Berichtje! Je kunt nu daten met de afvallers van Love Island

Raphaëlla en Merijn

Raphaëlla komt in een vriendschapskoppel met Yousri in de villa van Love Island. Hoewel ze een tweede kans op het vinden van liefde heeft gekregen, lijkt Mr. Perfect er voor haar niet bij te zitten. Op de valreep mag ze op date met Merijn, en dat lijkt te klikken. Hij besluit haar dan ook te kiezen tijdens het allerlaatste keuzemoment.

"Al vanaf het begin dat ik deze dame heb ontmoet is het een heel goede vriendin van mij geworden", vertelt hij over hun klik. "Op de date heeft ze me heel erg verrast met het feit dat ze, buiten dat ze - net als ik - nogal een lokbroek kan zijn, ook een interessante en serieuze kant heeft. Daarom wil ik graag een koppel vormen met deze dame."

Wie wordt het liefdeskoppel van 2022 en gaat met die geweldige geldprijs van 25.000 euro naar huis?  De finale van Love Island is aanstaande zaterdag om 20.00 uur te zien bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore