Ga naar de inhoud
Entertainment

Robin Martens viert eerste verjaardag dochtertje uitbundig

Robin Martens en dochter Makéna Beeld © Instagram @robinmartensofficial

Robin Martens (30) en haar liefje Benjamin vieren vandaag de eerste verjaardag van hun dochter Makéna. Op Instagram straalt de 1-jarige van blijdschap.

"Wat een feest"

'Makéna 1 jaar, wat een feest', schrijft Robin bij de fotoreeks. Op de foto's is te zien hoe vrienden en familie in de woonkamer en achtertuin een stukje van de feestvreugde meepikken onder het genot van een stukje slagroomtaart. 

Seksleven
Lees ook:
Seksleven Robin Martens op laag pitje door baby

Robin gaf onlangs aan dat ze het eerste jaar na de bevallig als extreem lastig heeft ervaren. Ze ondervindt nog steeds lichamelijke problemen van de zwangerschap en bevalling. 'Ik heb nog steeds last van opvliegers. Zwangerschapsmasker is nog niet weg. Ik heb als ik net geplast heb, meteen weer het gevoel dat ik moet plassen. Mijn lichaamshouding is anders sinds de zwangerschap en bevalling. Buikspieren voelen slapper aan. Ik kan ze moeilijker aanspannen. Ik heb een lief zacht buikje! Ik ben helemaal buiten adem als ik een trap op loop. Mijn conditie is nog niet echt terug. Ook heb ik nog steeds een verstoord evenwichtsorgaan (...) Ik val gewoon soms om of ergens tegenaan. Ik lach erom maar het is toch gek die duizeligheid.'

Robin
Lees ook:
Robin Martens openhartig over lichaam jaar na geboorte dochter: 'Niet de oude'