Ga naar de inhoud
Entertainment

Kanye 'viert' relatiebreuk Kim Kardashian en Pete Davidson

Beeld © ANP

Kanye West (45) heeft op Instagram een foto geplaatst waarmee hij de break-up tussen zijn ex-vrouw Kim Kardashian (41) en haar inmiddels ex-vriend Pete Davidson (28) lijkt te 'vieren'. Afgelopen weekend werd bekend dat de realityster en de comedian na negen maanden daten uit elkaar zijn gegaan.

Op Kanye's foto is een neppe krantenvoorpagina van The New York Times te zien. In koeienletters staat er 'Skete Davidson, overleden op 28-jarige leeftijd' geschreven. Skete is de scheldnaam die Kanye voor de nieuwe vriend van zijn ex-vrouw gebruikte. Onder de kop staat in kleine letters 'Kid Cudi zou op zijn begrafenis optreden, maar hij is bang voor flessengooiers'. De rapper heeft verder geen onderschrift bij het plaatje gezet.

'Reden
lees ook:
'Reden achter relatiebreuk Kim Kardashian en Pete Davidson onrealistisch'

Begin vorig jaar vroeg Kim de scheiding aan van Kanye. Samen hebben ze vier kinderen. Kanye haalde gedurende de korte relatie tussen Kim en Pete geregeld uit naar de acteur. Zo schold hij hem op social media uit en liet Kanye een klei-versie van Pete in een videoclip van een van zijn nummers levend begraven.