Entertainment

Harrie wordt het vuur aan de schenen gelegd tijdens date met exen

08 augustus 2022 13:56 Aangepast: 08 augustus 2022 14:28
Harrie Beeld © MTV

In de allerlaatste aflevering van 'Ex On The Beach' zit het avontuur er bijna op. Voordat de singles de zee weer in kunnen, moeten er nog wel wat losse eindjes aan elkaar worden geknoopt. Harrie krijgt de opdracht om met al zijn exen op date te gaan en dat zijn er nogal wat: bijna iedere vrouw uit de villa mag mee. En dat zorgt natuurlijk voor ongemakkelijke momenten.

"Ik heb vanaf mijn 11e een lijstje bijgehouden"

Dekhengst Harrie doet zijn bijnaam eer aan, want hij heeft bijna de helft van de vrouwen in de villa gehad. Tel daarbij op dat de vrouwen elkaar onderling niet zo goed liggen en je snapt dat zo’n gezamenlijke date alleen maar voor problemen kan zorgen. Al voordat de date überhaupt heeft plaatsgevonden, laten de vrouwen weten dat ze er absoluut niet op zitten te wachten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

LLDL-kandidaat probeert hart Harrie Snijders te veroveren

Harrie wordt direct het vuur aan de schenen gelegd, want hij moet een rondje vragen eerlijk beantwoorden. De eerste vraag liegt er niet om, hij moet zijn gevoelens voor de vrouwen ranken: voor wie voelt hij het minste en voor wie het meest? Harrie hoeft er niet lang over na te denken. "Ik voel voor Lynn het minste", geeft hij toe. "Dat is geheel wederzijds", bitst zij hem toe. "Met Demi ben ik het langst geweest, dus voor haar het meest."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Luca liet zich niet opnaaien door komst Harrie: 'Geen concurrentie'

Dan volgt de vraag met hoeveel vrouwen Harrie naar bed is geweest. De vrouwen denken dat het getal wel in de honderden loopt. "500, of zo", meent Demi. Harrie zelf blijkt het aantal precies te weten. "Ik heb vanaf mijn 11e een lijstje bijgehouden", vertelt hij. Op de vraag of hij het getal wil delen, antwoordt hij: "Ik beroep me op mijn zwijgrecht." Als Harrie zich vervolgens in een ballenbak laat vallen, laten de vrouwen zien hoe ze echt over hem denken. Harrie krijgt de ene na de andere bal in zijn gezicht gesmeten en moet zich uiteindelijk overgeven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Harrie gebruikt andere dame om 'plakkerige' Anne te lozen: 'Plannetje geslaagd'

Nieuwsgierig waar je eigenlijk aan moet voldoen om als 'ex' te mogen deelnemen? Smaakmakers Luca en Stevie onthullen het in de RTL Boulevard Reality Podcast. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore