Entertainment

Natascha uit B&B Vol Liefde: 'Vertrouwen dat ik de liefde ga vinden'

08 augustus 2022 11:48
Natascha uit B&B Vol Liefde Beeld © Videoland

Hoewel het Natascha (39) in 'B&B Vol Liefde' niet lukte om haar prins op het witte paard te ontmoeten, heeft ze er alle vertrouwen in dat ze die toch nog gaat vinden. Natascha neemt naar eigen zeggen ook nog eens een mooie les mee terug naar Nederland.

"Ik heb genoeg zelfvertrouwen om verder te kunnen"

Natascha kwam in Italië in een nogal bijzondere situatie terecht. Hans runt namelijk samen met zijn ex Libera een B&B. Natascha deed haar best om toch haar plekje te vinden, maar moest al snel concluderen dat ze zich niet prettig voelde in de driehoeksverhouding.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hans uit B&B Vol liefde zet Italiaanse bed and breakfast te koop

Natascha liet met tranen in haar ogen weten dat het hem toch niet ging worden. Volgens haar moet Hans eerst nog het één en ander afsluiten met zijn ex voordat hij verder kan gaan met een nieuwe vrouw. "Als hij al verder in dat proces was geweest, had hij zelf al kunnen bedenken: dit is toch helemaal niet de juiste stap?" snikte ze voor de camera.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Astrale wereld stond liefde tussen Sylvia en Hans in de weg in B&B Vol Liefde

Inmiddels blijkt Natascha wat meer vrede te hebben met hoe het is gelopen. "Ik heb de liefde niet gevonden, maar ik heb genoeg zelfvertrouwen om verder te kunnen en ik heb er alle vertrouwen in dat ik de liefde ga vinden."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore