Entertainment

EOTBDD-deelnemers onthullen trots hun relatie: 'Mijn wifey'

08 augustus 2022 10:41 Aangepast: 08 augustus 2022 12:12
Beeld © Instagram @cococharel

'Ex On The Beach: Dubbel Dutch' is niet per se de plek om serieus relatiemateriaal te vinden, zou je denken. Toch blijkt het laatste seizoen wel degelijk z'n vruchten te hebben afgeworpen. Twee deelnemers maken namelijk bekend een setje te zijn!

"It's official, mijn liefste wifey"

Zondagavond was de laatste aflevering van het achtste seizoen te zien op MTV. Daarin zagen kijkers dat er iets opbloeide tussen Taier en Lakeisha. De dames hadden het meer dan gezellig in de villa en tijdens hun date. En aan het eind van de uitzending wordt duidelijk dat de twee na Ex On The Beach: Double Dutch samen op vakantie zijn geweest en nu een relatie hebben.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Giovanna uit Ex on the Beach snapt principe Hell-date niet: 'Ik dacht geil-date'

Het gerucht dat de twee een setje waren ging al eerder, toen Lakeisha een TikTok-filmpje met Taier deelde. Dit Pride-weekend besloten ze hun liefdesnieuws naar buiten te brengen: 'It's official, mijn liefste wifey', schrijft Lakeisha bij een foto waarop ze Taier kust. 

Hoe worden de exen uit Ex On The Beach precies benaderd? En met welke BN'er is Stevie aan het scharrelen? We vroegen het Luca en Stevie in de RTL Boulevard Reality Podcast: 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore