Ga naar de inhoud
Entertainment

Gordon keert verliefd op Thai terug naar Dubai

Gordon Beeld © ANP

Gordon (54) heeft een uitstekende vakantie gehad op Thailand. De zanger en presentator is 'verliefd' teruggekeerd naar Dubai, schrijft hij op Instagram.

Op Instagram is Gordon vooral te spreken over de Thai zelf. 'Zo lief en supervriendelijk! Hadden we dat in NL ook maar', schrijft hij. 'Kijk hoe men met elkaar omgaat. Hoe mooi bij elke ontmoeting je handen voor je gevouwen en je met alle egards behandelen en begroeten.'

Gordon
Lees ook:
Gordon stopte met spuiten: 'Was vorige week bijna dood'

Afgelopen week deelde Gordon vanaf zijn vakantieadres nog het opvallende bericht dat hij de week ervoor bijna was gestorven omdat hij op eigen initiatief was gestopt met het spuiten van insuline. De presentator, die lijdt aan diabetes, dacht dat hij dat niet meer nodig had omdat hij flink was afgevallen.

Gordon
Lees ook:
Gordon wordt steeds slanker: streefgewicht in zicht

Gordon was naar Thailand afgereisd om de laatste kilo's kwijt te raken om op zijn streefgewicht te komen. Hij is in totaal zo'n 25 kilo afgevallen. 'Voel me echt supergoed en hier in Thailand zijn het de laatste (ki)loodjes ook al ben ik echt tevreden met mijn resultaat nu. Het beetje buik zal ik blijven houden maar is ok', zo meldde hij al eerder tevreden.

Gordon heeft de afgelopen tijd hard aan zichzelf gewerkt, met resultaat. Hij deelt zijn 'geheim' met ons: 

Gordon gooit het roer om: 'Geen seks en geen drank en drugs'

02:20
Bron: ANP/RTL Boulevard
Meer over