Entertainment

Deze bekende Nederlanders vieren Pride in Amsterdam

06 augustus 2022 16:41 Aangepast: 06 augustus 2022 17:49
Loiza Lamers, Linda Hakeboom, Robbert Rodenburg, Talisia Misiedjan Beeld © Instagram: @loizalamers

Na twee jaar afwezigheid vanwege corona is de wereldberoemde Canal Parade weer terug van weggeweest. Maar liefst tachtig boten vulden de grachten van Amsterdam. Ook tout bekend Nederland was aanwezig. Hier een aantal op een rijtje.

Karin Bloemen stond op boot nummer 21 te zingen. In een extravagante rode baljurk viel de zangeres aardig op tussen alle feestgangers.

Instagram Stories Karin Bloemen Instagram Stories Karin Bloemen

Ook Bas Smit en Nicolette van Dam waren van de partij. Hoewel ze zelf niet op een Pride-boot zaten, wist Bas toch de show te stelen met zijn roze watervoertuig in de vorm van een auto.

De winnaar van de AVROTROS Pride Award kan natuurlijk ook niet ontbreken op de boten. Thorn de Vries vierde vandaag dubbel feest. De acteur kreeg de award voorafgaand aan de Canal Parade uit handen van jurylid Jeangu Macrooy. De omroep reikt de prijs ieder jaar uit aan mensen die zich in het bijzonder hebben ingezet voor de lhbtiq+-gemeenschap.

Niet alleen Karin kwam een liedje zingen, want ook S10 was aanwezig en liet van zich horen. De zangeres zong een van haar bekendste nummers op de boot.

Stien Stien

Loiza Lamers, Linda Hakeboom, Robbert Rodenburg en Talisia Misiedjan waren allemaal aanwezig op de paarse boot. En zij waren niet de enige aanwezige BN’ers op deze Pride-boot.

Loiza Lamers, Linda Hakeboom, Robbert Rodenburg, Talisia Misiedjan Loiza Lamers, Linda Hakeboom, Robbert Rodenburg, Talisia Misiedjan
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pride-boodschap koningspaar met veel enthousiasme ontvangen

Famke Louise en Denzel Slager hebben vandaag oppas geregeld voor hun kleine spruit, want ook zij vierden vandaag het feestje gezellig mee. Ook de broertjes Hofman waren aanwezig. 

Gaby Blaaser was ook gehuld in het paars.

Gaby Blaaser Gaby Blaaser

Naast dat de Pride een feestdag is, zullen sommige singles ook op jacht gaan naar de liefde. Ferdi en Marvin echter niet, want de twee zijn al sinds hun deelname aan Prince Charming gek op elkaar. Zij stonden vandaag langs de kant iedereen aan te moedigen. 

Marvin en Ferdi Marvin en Ferdi

Marvin en Ferdi zijn niet de enige tortelduifjes die aanwezig waren. Ook Patrick Martens en zijn partner vierden vandaag de Pride. Louisa en Rowan waren natuurlijk ook van de partij. 

Louisa en Rowan Louisa en Rowan
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Thorn de Vries wint Pride Award 2022

YouTubers Mascha Feoktistova, Gregor, Jessie Maya en Quinty Misiedjan waren ook in Amsterdam voor de Pride. 

Mascha Feoktistova, Gregor, Jessie Maya Mascha Feoktistova, Gregor, Jessie Maya

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore