Ga naar de inhoud
Entertainment

Actrice Anne Heche afgevoerd naar het ziekenhuis na auto-ongeluk

Anne Heche Beeld © Getty Images

De Amerikaanse actrice Anne Heche (53) is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder deed ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan 'CNN' dat het om Anne ging en de 'LA Times' meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

Volgens de Times gaan de autoriteiten ervan uit dat Anne onder invloed was, toen de auto de woning in reed vrijdagochtend (lokale tijd). Er vielen geen andere gewonden. Het kostte de brandweer meer dan een uur om de brand die door het ongeluk in de woning ontstond te blussen.

Anne
Lees ook:
Anne Heche beschuldigt Weinstein

Anne werd begin jaren 90 bekend als actrice in de soap Another World. Later speelde ze in films als Donnie Brasco, Six days seven nights en Wag the dog. Eind jaren 90 had Anne een relatie met comedian Ellen Degeneres, wat tot zeer intense media-aandacht leidde. Vorig jaar zei Anne in een interview dat haar relatie met Ellen ervoor gezorgd had dat ze op een zwarte lijst terechtkwam. "Ik heb tien jaar lang geen grote studiofilm kunnen doen", zei ze.

Anne
Lees ook:
Anne Heche en James Tupper uit elkaar

Sinds die tijd had Anne rollen in televisieseries als The Brave, Quantico en Chicago P.D.