Ga naar de inhoud
Entertainment

'Kim Kardashian en Pete Davidson beëindigen relatie'

Pete Davidson en Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Realityster Kim Kardashian (41) en comedian Pete Davidson (28) hebben hun relatie van negen maanden beëindigd, schrijven verschillende Amerikaanse media. De twee gaan als vrienden uit elkaar, zegt een anonieme bron tegen 'CNN'. De drukke werkschema's en de lange afstand zouden ervoor gezorgd hebben dat de twee elkaar niet veel konden zien.

Kim en Pete ontmoetten elkaar op de set van Saturday Night Live, de wekelijkse comedyliveshow in New York waar Pete tot mei acteur was. Kim was in een aflevering in oktober 2021 de hoofdgast. In een van de sketches moesten Kim en Pete elkaar zoenen. In haar nieuwe realityserie The Kardashians zei Kim daarover dat 'er gewoon een vibe was'. Later zei ze in een podcast bij Pete BDE te voelen, een afkorting voor Big Dick Energy, waarmee zelfverzekerdheid wordt bedoeld.

Ex
Lees ook:
Ex van Kanye West zag scheiding met Kim Kardashian aankomen

Pete was vervolgens niet bij de afterparty van de aflevering, maar ze wilde hem toch weer zien. "Ik belde een producer bij de show en vroeg of ze Pete's nummer hadden", aldus Kim. Ze stuurde een sms, maar was naar eigen zeggen direct van plan een relatie aan te gaan.

Pete
Lees ook:
Pete Davidson: 'Ik wil 100 procent zeker trouwen met Kim Kardashian'

Kim vroeg begin 2021 een scheiding van rapper Kanye West aan. De twee hebben samen vier kinderen. Pete had eerder relaties met onder anderen actrices Kate Beckinsale en Phoebe Dynevor en was kort verloofd met zangeres Ariana Grande.

Kim Kardashian: 'Kanye en ik zullen altijd familie blijven'

04:21