Ga naar de inhoud
Entertainment

Geen twijfel over mogelijk: kleintje Douwe Bob precies zijn evenbeeld

Douwe Bob Beeld © ANP

Douwe Bob (29) kan geen beschuit met muisjes meer zien. De zanger werd afgelopen maanden maar liefst drie keer vader en geniet met volle teugen van zijn kinderen, die als twee druppels water op hem lijken.

"Die is niet van de melkboer"

Douwe deelt regelmatig foto’s van zijn engeltjes en ook deze vrijdag trakteert hij zijn Instagram-volgers op een snoezig kiekje. 'Die is niet van de melkboer. Of toch wel… Maar dan lijkt de melkboer erg op mij', geint de singer-songwriter bij de post.

Douwe
Lees ook:
Douwe Bob en Dries Roelvink delen 'guilty pleasures' in kookshow

Douwe werd op 31 mei vader van zoontje Elias. Niet lang daarna werd duidelijk dat de zanger weer een relatie had met de moeder van zijn zoon, Anouk. "Ex? Nee, volgens mij hebben we een relatie. Ik geloof het wel, tenminste als het aan mij ligt wel", zo vertelde hij in Beau

Anouk en Douwe Bob waren lange tijd samen en probeerden jarenlang een kindje te krijgen. Toen het uitging, raakte Anouk alsnog in verwachting.

Douwe
Lees ook:
Douwe Bob presenteert blond kapsel op gesponsorde vakantie

Ondertussen kreeg de zanger nog twee dochters bij twee andere dames. Met Loes, de moeder van dochtertje Bobby Lou, heeft hij contact. De zanger is niet betrokken in het leven van zijn andere dochter. 

Douwe Bob over kinderen van meerdere moeders: 'Het is behelpen'

01:17