Ga naar de inhoud
Entertainment

Erica en Martien Meiland speculeren over huwelijk Montana

Beeld © ANP

Maxime Meiland (26) stapte vorige week in het huwelijksbootje met haar grote liefde Leroy Molkenboer (30). In hun podcast 'Wat Goéééd!' laten Martien Meiland (60) en Erica Renkema (58) weten dat er op de bruiloft ook iets gebeurde dat hun doet geloven dat hun andere dochter Montana (27) zomaar de volgende bruid zou kunnen zijn.

"Op het moment suprême dook ze achter iemand"

Wanneer Erica het incident wil bespreken, probeert Martien haar in de eerste instantie nog de mond te snoeren omdat hij niet zeker weet of Montana wil dat het naar buiten gebracht wordt. Erica lijkt zich hier echter geen zorgen om te maken en doet vrolijk haar verhaal.

Erica
Lees ook:
Erica brak met traditie op bruiloft Maxime: 'Vond ik passend'

Volgens Erica stond Maxime op een gegeven moment op het punt haar bruidsboeket te gooien en had Montana al eerder laten weten dat ze deze absoluut niet wilde vangen. "Op het moment suprême dook ze achter iemand", zo blikt Erica terug. "Maar ja, wat gebeurt er? Ik zag dat boeket vliegen en ze ving hem zomaar op. Nou meid, zij gillen!"

Maxime
Lees ook:
Maxime Meiland wil kleine bruiloft: 'Geen toeters en bellen'

Montana bleek het toch wel leuk te vinden. Haar schoonmoeder, die ook aanwezig was op de bruiloft, ook. "Zij was helemaal over de toeren en zei 'wat leuk!'. Nou wij vinden het ook leuk. Want als het dan ooit gaat plaatsvinden is het in Nederland en in Polen", zo legt Erica uit. "Maar ik denk dat dit nog wel jaren gaat duren."

Ook RTL Boulevard heeft een eigen podcast. In de meest recente aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast zijn Stevie en Luca van Ex on the Beach te gast. Beluister de podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts, of bekijk 'm hieronder.

Aflevering 5 RTL Boulevard Reality Podcast: Ex on the Beach

22:39
Dé
Lees ook:
Dé podcasts om deze zomer te luisteren