Ga naar de inhoud
Entertainment

Jaimie Vaes is kritiek op uiterlijk zoontje Lío zat: 'Roze niet alleen voor meisjes'

Jaimie Vaes Beeld © Instagram @jaimievaes

Dat haar 3-jarige zoontje Lío soms roze draagt en lange haren heeft, snappen veel mensen niet. In een nieuwe aflevering van 'Jaimie: In The Vaes Lane' noemt Jaimie Vaes (32) dit soort mensen 'short minded'. Volgens de ex van Lil Kleine (27) moet iedereen lekker dragen wat 'ie wil.

"Als hij zichzelf aan kan kleden, dan hoor ik wel of hij het leuk vindt of niet"

In alweer de zevende aflevering van het derde seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane, brengt de ex van Lil Kleine samen met goede vriend Koen en zoontje Lío een bezoekje aan de kapper. Jaimie koestert de lange lokken van haar zoontje, maar de dode puntjes moeten er toch echt af. Hoewel de influencer haar mannetje enorm knap vindt met zijn lange manen, vertelt ze veel commentaar te krijgen over de manier waarop ze haar zoontje stylet. 

"Die begrijpen nog niet helemaal dat in 2022 roze niet per se bij een meisje hoort, maar ook toegepast kan worden bij een jongen. Die vallen mij lastig met opmerkingen over hoe ik Lío aankleed. Vooral heel erg dom", deelt ze haar frustratie. 

Vader
Lees ook:
Vader Jaimie Vaes nooit fan geweest van relatie met Lil Kleine

Jaimie zelf vindt dat ze het 'leukste, liefste en knapste kind' heeft en dat ze hem hartstikke leuke kleren aantrekt. "Net als ik heeft Lío gewoon lekker zijn eigen stijltje. Als hij zichzelf aan kan kleden, dan hoor ik wel of hij het leuk vindt of niet", aldus de beschermende moeder. 

In de aflevering is ook te zien dat Jaimie een mail krijgt van de advocaten van haar ex Lil Kleine. De rapper eist horloges op die hij ooit aan Jaimie en hun zoon cadeau deed. "Hij vraagt zelfs de klok van Lío terug die Lío heeft gekregen en waar Jorik nooit voor heeft betaald", onthult Jaimie.

Lil Kleine wil peperdure horloges Jaimie en Lío terug: 'Helemaal gestoord'

01:11
Jaimie
Lees ook:
Jaimie Vaes draagt zorg voor zoontje Lío: 'Wel hulp van nanny'

Jaimie Vaes: In The Vaes Lane is elke vrijdag te zien op discovery+.