Ga naar de inhoud
Entertainment

Jutta Leerdam geniet op Ibiza van vrijgezellenleven na breuk Koen Verweij

Jutta Leerdam Beeld © Instagram @juttaleerdam

Na een turbulente week waarin ze bekendmaakte niet langer samen te zijn met haar vriend Koen Verweij (31), geniet Jutta Leerdam (23) als single van al het moois dat Ibiza te bieden heeft. Op haar Instagram deelt de langebaanschaatsster een aantal jaloersmakende kiekjes vanaf het feesteiland. 

"Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad"

Jutta gaat tegenwoordig weer als single door het leven, maar daar lijkt ze niet mee te zitten. Op de Instagram Stories van de sportvrouw is te zien dat Jutta enorm geniet van het eiland samen met wat vrienden. Ook toont de blondine haar gespierde lichaam en deelt ze een aantal kiekjes in bikini.

Koen
Lees ook:
Koen Verweij deelt geen details over breuk met Jutta Leerdam: 'Houd ik graag privé'

Deze week werd bekend dat de liefde tussen het schaatskoppel over is. Koen en Jutta waren ruim vijf jaar een setje. 'Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing genomen om een punt achter onze relatie te zetten', schreef Jutta in haar Instagram Stories. 'We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste.'

Volgens roddelvlogger Yvonne Coldeweijer zou Koen meermaals ontrouw zijn geweest. Ze deelde zondag beelden waarop de schaatser zoenend met een ander te zien zou zijn.

Het sprookje van Jutta Leerdam en Koen Verweij in vogelvlucht

01:48
Jutta
Lees ook:
Jutta Leerdam zet punt achter relatie met Koen Verweij