Ga naar de inhoud
Entertainment

Niet Natasja maar Menno in tranen door vertrek Jos in B&B Vol Liefde

Menno in B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

Natasja heeft in 'B&B Vol Liefde' nog steeds Jos en Menno in haar bed and breakfast rondlopen. Ze begint zelfs al wat vlinders te krijgen voor Jos, maar of die wederzijds zijn...

"Het raakt mij, omdat ik het gevoel heb dat ik een vriend ben kwijtgeraakt"

Natasja vertelt dat ze meer hoogte krijgt van Menno dan van Jos. Terwijl ze heel graag wil weten wat Jos van haar vindt. "Weet je hoe spannend het is om dat te vragen? Dat durf ik niet, hoor." Natas ziet hem namelijk wel zitten. "Op dit moment zou het kunnen dat ik Jos iets leuker vind dan leuk." Ze wil hem dan ook graag bij haar in de buurt houden. "Ik ga Jos zeker nog niet naar huis sturen. Ik hoop dan ook niet dat hij zelf gaat, maar dat gevoel heb ik wel een beetje."

Natasja kan maar beter naar haar gevoel luisteren, want Jos is niet hoteldebotel van haar. "Ik voel geen vlinders. (...) Ik zeg niet zomaar dat het hem niet wordt, maar ik heb er heel goed over nagedacht." Er is geen vlammetje gaan branden. "Ik heb het zeker een kans gegeven, de liefde. Maar het zit er voor mij niet in met Natasja."

Natasja
Lees ook:
Natasja zal tussen deze mannen moeten kiezen in B&B Vol liefde

Dan moet hij haar vertellen dat hij naar huis gaat. Hij neemt haar apart. "Er ontstaat geen liefde", deelt hij haar mee. "Ik voelde hem al aankomen", vertelt ze hem, "ik had het wel iets langer de tijd willen geven. Het is jammer, maar we hebben het geprobeerd."

Natasja vertelt achteraf dat ze het spijtig vindt. "Het is nooit leuk om te horen. Jos is hartstikke gezellig. Sowieso een klik. En het is altijd jammer als er iemand naar huis gaat met wie je het goed kan vinden. Alleen Cupido was op vakantie. Dus beetje jammer."

Dan moet het stel het ook melden aan de familie van Natasja en Menno. En voor die laatste komt dit nieuws erg onverwacht. Hij barst meteen in tranen uit. "Ik had dit niet aan zien komen." Het ontgaat Natasja niet dat Menno zijn tranen moet wegpinken. "Niet huilen, hè?" Menno moet heel even bijkomen van het nieuws. "Even schakelen." Achteraf vertelt hij: "Ik kan best wel huilen. Het is altijd wel kortstondig."

Natasja
Lees ook:
Natasja zet vroege vogel Menno buiten in B&B Vol Liefde: 'Hier is een tent'

"Het raakt mij, omdat ik het gevoel heb dat ik een vriend ben kwijtgeraakt. In de korte tijd dat we samen hebben gewerkt, samen dingen hebben gedaan, hebben we best een heel goede band opgebouwd. En dan zegt iemand in één keer: 'Doei.'"

Menno ziet zichzelf dan ook niet snel vertrekken. "Ik ben zelf absoluut niet van plan om eerder weg te gaan, want daarvoor heb ik het veel te leuk. En ik zie nog steeds potentie voor mijzelf."

Of Natasja en Menno wel iets gaan worden moet nog blijken. Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4. Op Videoland kijk je het programma terug en vooruit. 

Menno laat een traan om vertrek van Jos

03:13