Ga naar de inhoud
Entertainment

Zesde kleinkind Ernst Daniël Smid naar hem vernoemd

Ernst Daniël Smid en dochter Coosje Smid Beeld © ANP

Leuk babynieuws, want Coosje Smid (32), dochter van Ernst Daniël Smid (69), is bevallen. Ze deelt zojuist de eerste foto van haar oogappel op social media.

"Ons stralend middelpunt"

Het is het eerste kindje voor Coosje en haar partner. De jongen heeft de naam Zonne Thomas Daniël gekregen. Die naam is met zorg uitgekozen, zo blijkt uit het bericht van Coosje. 'Op 1 augustus om 22.24 uur is Zonne Thomas Daniël geboren. Ons stralend middelpunt. Vernoemd naar zichzelf, zijn papa en zijn opa.'

Zonne is het zesde kleinkind van trotse opa Ernst Daniël.

Ernst
Lees ook:
Ernst Daniël Smid wordt voor de zesde keer opa

Coosje doet in 2014 mee aan het vierde seizoen van The voice of Holland. Het is een periode waar ze met moeite op terugkijkt, omdat haar moeder vlak daarvoor is overleden en bij haar vader, Ernst Daniël Smid, Parkinson is geconstateerd. Ze was in die periode naar eigen zeggen te kwetsbaar voor een avontuur op nationale televisie. Dat vertelt ze tijdens haar deelname aan het programma Better Than Ever.

Het gaat inmiddels een stuk beter met de zangeres: ze heeft de lust in het muziek maken en het zingen weer teruggevonden. En dit alles wordt nu bekroond met de komst van haar zoon. Bekijk het optreden van Coosje in de show Better Than Ever in de video hieronder:

Coosje Smid ontroert met 'Ze Huilt Maar Ze Lacht'

03:15