Entertainment

'Brad Pitt is weer aan het daten en heeft het gezellig'

03 augustus 2022 23:28 Aangepast: 04 augustus 2022 07:23
Brad Pitt Beeld © ANP

Brad Pitt (58) is weer aan het daten. Dat melden verscheidene Amerikaanse media op basis van bronnen dicht bij de acteur. De acteur heeft het volgens de bronnen gezellig, 'maar hij heeft geen serieuze relatie'.

"Als het serieus wordt zullen de mensen om hem heen dat wel horen"

Over het liefdesleven van Brad komen zijn fans voorlopig weinig te weten. "Brad houdt zijn liefdesleven voor zich, vooral als het niet serieus is", vult de bron aan. "Maar als het serieus wordt zullen de mensen om hem heen dat wel horen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Brad Pitt herkent geen gezichten door aandoening

Bronnen vertellen aan entertainmentwebsites US Weekly en People Magazine dat Brad Pitt daarnaast tegenwoordig veel tijd doorbrengt met een kleine groep vrienden die hij al lang kent. Daarnaast spendeert hij veel tijd met zijn kinderen Maddox (20), Pax (18), Zahara (17), Shiloh (16) en tweeling Vivienne en Knox (14).

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Brad Pitt omarmt 'laatste levensfase' zonder drank en sigaretten

Brad was jarenlang getrouwd met de moeder van zijn kinderen, Angelina Jolie. Met haar ligt hij sinds 2016 in een vechtscheiding.

Wij spraken de acteur over zijn nieuwe actiefilm 'Bullet Train'. Daarin schittert 'ie twee uur lang als huurmoordenaar. En niet alleen de actie spat van het scherm, ook de lol. En dat maakt het interviewen soms best lastig. In de video hieronder zie je daar alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore