Ga naar de inhoud
Entertainment

B&B Vol liefde-kijkers raken niet uitgepraat over zoenende Astrid

Beeld © RTL

Fans van 'B&B Vol liefde' kijken vol verbazing naar de aflevering van woensdagavond. Daarin vertelt Harmjan aan zijn concurrent Ruud, die ook bij Astrid logeert, dat er een intiem moment is geweest tussen hem en de B&B-eigenaresse.

"Kan me niet voorstellen dat er iets is geweest tussen Harmjan en Astrid"

Het is nog onduidelijk of er liefde in de frisse Oostenrijkse berglucht hangt. De kijkers zien namelijk niks van de zogenaamde zoenpartij waar HJ op hint als Ruud hem vraagt naar zijn relatiestatus. De grote vraag is dus of HJ zit te jokkebrokken in een poging om zijn concurrentie uit te schakelen óf dat Astrid nog wat op te biechten heeft.

In het eerste geval kan HJ maar beter zijn koffers pakken, want je mond voorbij praten is ongetwijfeld ver over de keurig afgezette grens van Astrid. 

Harmjan verklapt aan Ruud: 'Er is iets gebeurd tussen Astrid en mij'

01:50
Astrid
Lees ook:
Astrid uit B&B Vol Liefde bijt van zich af na online haat: 'Dit gaat héél ver'

Op Twitter regent het berichten na het bewuste moment waarop HJ zijn hart lucht bij Ruud. 'Heb ik iets gemist? Kan me niet voorstellen dat er iets is geweest tussen Harmjan en Astrid', vraagt een kijker zich af. 'Er is wat gebeurd tussen Astrid en Harmjan. Mocht hij willen', schrijft een ander.

'Actie
Zie ook:
'Actie Harmjan giga afknapper voor Astrid in B&B Vol Liefde'

Eén ding is zeker: aan het voorproefje van de volgende aflevering te zien laat Astrid het er inderdaad niet bij zitten en confronteert ze HJ met zijn uitspraken. Hoe dat afloopt zie je morgen om 20.30 uur op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast bij Videoland.