Ga naar de inhoud
Entertainment

Mattheüs van Love Island doet heftige uitspraak: 'Raphaëlla doet alleen mee voor de fame'

Love Island Beeld © Love Island

De 23-jarige Raphaëlla beleefde een ware rollercoaster van emoties tijdens haar vorige deelname aan 'Love Island'. In de villa viel ze als een blok voor krullenbol Mattheüs, maar toen bombshell Jaimy hem wegkaapte hield Raffie de eer aan zichzelf en verliet ze de villa met een gebroken hart. Dat ze nu wéér een poging doet de liefde te vinden via 'Love Island', daar vindt haar ex wat van...

"Eerste wilde ze voor Lennert gaan, maar ze ziet dat Lennert eigenlijk safe zit dus eigenlijk wil ze gewoon iemand zoeken om in de villa te geraken"

Dat Mattheüs besloot het Love Island-avontuur voort te zetten tijdens het tweede seizoen met een andere dame, was een klap in het gezicht van Raphaëlla. Nadat ze hem in een emotionele brief duidelijk maakte wat hij voor haar betekende, besloot ze haar koffers te pakken en terug te keren naar België. Hierna volgde een relatie met profvoetballer Dante Vanzeir, maar intussen is de realityster weer hartstikke single en klaar voor de tweede ronde.

Die lijkt even aan haar neus voorbij te gaan, want in Casa Amor laat ze in eerste instantie haar oog vallen op Jules. Maar die trekt meer richtig Lisa, waardoor Raphaëlla besluit in een vriendschapskoppel met Yousri naar de villa te komen. En juist die actie, daar vindt Mattheüs iets van.

Berichtje!
Lees ook:
Berichtje! Je kunt nu daten met de afvallers van Love Island

In een TikTok-video laat hij weten hoe hij erover denkt. Volgens de voormalig deelnemer maakt Casa Amor mensen helemaal gek en raakt ook Jules in de war. "Jules is gewild bij allemaal vrouwen, maar eigenlijk willen ze hem niet. Ze willen gewoon in de villa geraken. En Jules is een makkelijk slachtoffer", deelt hij zijn bevindingen.

Ook over Raffie heeft hij geen goed woord over: "Mevrouw Raphaëlla was goed bevriend met Amandine en zeg ook dat ze niet voor Jules gaat kiezen, omdat ze bevriend zijn. Maar nu in een keer wil ze wel voor Jules gaan. Eerst wilde ze voor Lennert gaan, maar ze ziet dat Lennert eigenlijk safe zit dus eigenlijk wil ze gewoon iemand zoeken om in de villa te geraken. En natuurlijk ook voor de fame, off course."

Welke
Lees ook:
Welke Love Island-koppels zijn elkaar trouw gebleven na Casa Amor?

Love Island is elke maandag tot en met zaterdag exclusief te zien bij Videoland.

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood geven tour door vernieuwde Love Island-villa

02:42