Ga naar de inhoud
Entertainment

Astrid uit B&B Vol Liefde bijt van zich af na online haat: 'Dit gaat héél ver'

Beeld © RTL

Meedoen aan een televisieprogramma is over het algemeen leuk, maar het heeft natuurlijk één heel grote schaduwkant. Deelnemers krijgen vaak veel online haat over zich heen. Zo ook Astrid, die momenteel te zien is in 'B&B Vol Liefde', maar ze bijt van zich af.

"U bent nooit te gast bij mij geweest"

Sinds haar deelname aan B&B Vol Liefde heeft Astrid namelijk een aantal negatieve reviews op Google gekregen over haar bed and breakfast. 'Wat een vreselijk aparte vrouw die Astrid', schrijft ene Gigi S. 'Het is maar net hoe haar pet staat en hoe haar bui die dag is. Volgens mij kan dat niet als je een professionele onderneming runt.'

Hier
lees ook:
Hier kennen Caroline en Astrid uit B&B Vol Liefde elkaar al van

Dat gaat de grenzen van Astrid te buiten. Via een Facebook-kanaal laat ze dan ook van zich horen. 'Jullie mogen van alles van mij vinden en denken te weten na het zien van de afleveringen van B&B Vol liefde, maar om bewust en opzettelijk een slechte review op Google te plaatsen gaat wel héél ver', schrijft ze kwaad.

Dan richt Astrid zich tot degene die de review heeft geschreven. 'Beste Gigi S, u bent nooit te gast bij mij geweest dus ik vraag u vriendelijk bij deze uw review te verwijderen. En graag nodig ik u uit eens bij mij te komen overnachten, dán mag u een oprechte en eerlijke review geven. Ik sta open voor uw feedback!'

Breekt
lees ook:
Breekt deze man eindelijk Astrids muurtje af in B&B Vol Liefde?

Astrid, die haar bed and breakfast in Oostenrijk runt, is een goede bekende van Caroline, die meedeed aan het eerste seizoen. In de video hieronder hoor je hoe de twee elkaar hebben leren kennen.

Hier kennen Caroline en Astrid uit B&B Vol Liefde elkaar al van

01:04