Ga naar de inhoud
Entertainment

Ted uit B&B Vol Liefde noemt sneer van logé Piet 'jammer'

Ted uit 'B&B Vol liefde' Beeld © RTL/Videoland

De goed onderlegde Ted steelt momenteel de harten van alle mensen die 'B&B Vol Liefde' kijken. Toch heeft ze een nare nasmaak overgehouden aan het bezoek dat Piet aan Madeira bracht. Hij haalde namelijk behoorlijk stevig naar haar uit in talkshow 'Renze'. In een gesprek met 'De Telegraaf' reageert Ted op zijn uitspraken.

"Dat is helemaal niet het geval"

In Renze zei Piet het volgende over Ted: "Wat ik van Ted vind? Ted is iemand die geen man nodig heeft, want ze kan alles zelf. Waarom ze meedoet met het programma, begrijp ik niet. Ik denk dat het is om haar B&B te promoten."

"Ik heb het gezien en dat vind ik jammer, maar aan de andere kant: hij moet toch wat vertellen", begint Ted te vertellen in het vraaggesprek met De Telegraaf. "Ik vind het jammer dat hij denkt dat ik mijn bed and breakfast alleen maar wil promoten, want dat is helemaal niet het geval. Dat zien jullie nog wel in de volgende afleveringen."

Vriendin
lees ook:
Vriendin Rita komt langs om Teds nieuwe man Tjerk te beoordelen

Ondanks de woorden van Piet, vindt Ted hem wel 'een schatje'. "Hij was een knuffelbeer." En of ze nog contact met hem heeft? "Ik heb met Piet en met Ab geen contact meer", vertelt ze.

Dat het niets ging worden tussen Ted en Piet, bleek al snel. In de video hieronder vertellen de twee elkaar de waarheid.

Ab
lees ook:
Ab over zijn vertrek bij Ted: 'We wilden allebei de baas spelen'

Er is geen liefde tussen Ted en Piet

02:24