Ga naar de inhoud
Entertainment

Beyoncé past nog een nieuw lied aan na woeste reactie Kelis

Beeld © ANP

Het lijkt erop dat Beyoncé (40) nog een nummer van haar nieuwste album 'RENAISSANCE' heeft aangepast na kritiek. Het liedje 'ENERGY' bevat volgens het tijdschrift 'Rolling Stone' niet langer een sample van 'Milkshake' van zangeres Kelis (42).

"Ik sta perplex over hoe respectloos en onkundig de betrokken partijen hebben gehandeld"

Kelis haalde vorige week hard uit naar Beyoncé en noemde het 'diefstal' toen bleek dat haar liedje ongevraagd was gebruikt. "Ik sta perplex over hoe respectloos en onkundig de betrokken partijen hebben gehandeld. Ik kwam hier op hetzelfde moment achter als iedereen. Niets is ooit wat het lijkt, sommige mensen in deze business hebben geen ziel en geen integriteit en houden iedereen voor de gek", zo stelde ze.

Kelis
lees ook:
Kelis boos op Beyoncé: 'Ze heeft mijn liedje gekopieerd'

Beyoncé heeft zich de kritiek aangetrokken en een nieuwe versie online gezet op de verschillende streamingplatformen. Volgens Rolling Stone staat op YouTube nog wel de oude versie.

Het is al het tweede nummer dat Beyoncé van 'RENAISSANCE' aanpast. Eerder werd duidelijk dat ook van 'HEATED' een nieuwe versie komt omdat ze daarin de term 'spaz' gebruikte, die volgens criticasters denigrerend is voor mensen met een beperking.

Niet
Lees ook:
Niet meer schelden met spasme: 'Het kan mensen kwetsen'