Entertainment

Koen Verweij deelt geen details over breuk met Jutta Leerdam: 'Houd ik graag privé'

03 augustus 2022 07:45 Aangepast: 03 augustus 2022 08:04
Beeld © ANP

Koen Verweij (31) laat voorlopig niets los over de reden van de breuk tussen hem en Jutta Leerdam (23). "De details houd ik graag privé", zo laat hij woensdag weten in 'De Telegraaf'. In hetzelfde interview kondigt hij zijn afscheid als schaatser aan.

"Jutta en ik waren een bekend koppel en dan weet je dat het veel losmaakt"

Jutta en Koen maakten maandag bekend dat ze na een relatie van ruim vijf jaar uit elkaar zijn. Sindsdien staat bij Koen de telefoon roodgloeiend. "Dat kun je wel zeggen", aldus de sporter. "Jutta en ik waren een bekend koppel en dan weet je dat het veel losmaakt als zoiets naar buiten komt."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Koen Verweij stopt met schaatsen

"Ik kijk terug op vijf zeer speciale jaren. Naast onze liefdesrelatie waren we ook rond de ijsbaan bijna non-stop een duo. Het was een onvergetelijke reis, waarbij ik veel heb geleerd van deze prachtige powervrouw", vervolgt Koen. "Ik heb Jut altijd zo goed als ik kon proberen te supporten. Uiteindelijk is dit besluit voor beide partijen het beste, omdat we gewoon in verschillende levensfases zitten. Ik zal altijd van Jut blijven houden en gun haar het beste voor de toekomst. Ik weet heel zeker dat het goed komt met haar."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jutta Leerdam zet punt achter relatie met Koen Verweij

Volgens roddelvlogger Yvonne Coldeweijer zou Koen meermaals ontrouw zijn geweest. Ze deelde zondag beelden waarop hij zoenend met een ander te zien zou zijn.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore