Ga naar de inhoud
Entertainment

Frank van der Lende en Sander Hoogendoorn vertrekken bij 3FM

Beeld © Ben Houdijk

Als het ergens de laatste tijd onrustig is, dan is het wel in radioland. Ook vandaag is er weer groot nieuws bekend gemaakt. Sander Hoogendoorn (34) en Frank van der Lende (33) blijken namelijk na de zomer niet terug te keren bij NPO 3FM. De radio-dj’s, die eerder al hun ochtend- en middagshow kwijtraakten, verlaten het radiostation en gaan aan de slag bij Radio Veronica.

"Fantastisch dat ze deze stap maken"

Sander gaat bij Radio Veronica van maandag tot en met donderdag een avondprogramma maken, terwijl Frank zijn eigen programma krijgt op de vrijdagavond. De exacte tijdstippen van hun programma’s zullen op een later moment nog bekend worden gemaakt. Wel is in ieder geval al zeker dat de dj’s op 3 oktober zullen beginnen.

Sander
Lees ook:
Sander Hoogendoorn 'rouwt' om einde radioshow

"Met Sander en Frank verwelkomen we weer twee absolute muziekjunkies in het inmiddels zeer rijke palet aan presentatoren van Radio Veronica. Fantastisch dat ze deze stap maken!" zo laat zendermanager Rob Stenders in een persbericht weten.

Frank
Lees ook:
Frank Dane kreeg andere klussen aangeboden: 'Maar mijn 538-hart is zo groot'

Zowel Sander als Frank zijn momenteel niet te horen op 3FM. In juni van dit jaar maakten ze hun laatste programma en sindsdien hebben de twee zomervakantie. Sander zou vanaf 12 september op werkdagen van 13.00 tot 16.00 te horen zijn op 3FM, terwijl Frank het avondprogramma van 19.00 tot 21.00 zou gaan doen. Het is niet bekend wie hun functies gaan overnemen.

Igmar
Lees ook:
Igmar Felicia over plotseling ontslag bij 538: 'Ik verstarde'