Ga naar de inhoud
Entertainment

Berichtje! Je kunt nu daten met de afvallers van Love Island

Beeld © RTL

Heb jij je oog laten vallen op Kimbery, Gideon of Methi van 'Love Island'? En baal jij dat je favoriete Islander niet langer in de villa zit? Dan hebben we leuk nieuws! Je kan nu namelijk zelf op date een Islander naar keuze. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

In Nederland zie je elke maandag tot en met zaterdag een nieuwe aflevering van Love Island bij Videoland. Bij onze zuiderburen is de datingshow te zien bij streamingdienst Streamz. Over zo'n twee weken vindt alweer de finale plaats en speciaal daarvoor heeft het platform nu iets leuks bedacht: speciaal voor het slot van Love Island bouwt Streamz een idyllisch eiland in het midden van Antwerpen. En jij kan er bij zijn!

Ga op een date met één van de bekende singles, waaronder de afvallers van Love Island, én kijk samen naar de finale op groot scherm. Ook voormalig Temptation Island-koppel Angela, Bachelor-ster Fabrizio en Tempa-verleider Joshua zullen aanwezig zijn.

Welke
Lees ook:
Welke Love Island-koppels zijn elkaar trouw gebleven na Casa Amor?

Wil jij een kans wagen? Volg de single die je hart sneller doet kloppen op Instagram, verleid hem of haar met je antwoorden op hun vragen en wie weet kijken jullie straks samen naar de finale.

Love Island zie je elke maandag tot en met zaterdag exclusief bij Videoland.

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood geven tour door vernieuwde Love Island-villa

02:42
Esmee
Lees ook:
Esmee van Love Island vertelt de waarheid achter breuk met Job