Ga naar de inhoud
Entertainment

Estavana vindt extra kilo's Rafael prima: 'Als het niet te gek wordt'

Rafael van der Vaart met partner Estavana Polman Beeld © ANP

Als iemand weet hoe het het is om op je voeding te letten vanwege je sportcarrière, dan is het Estavana Polman (29). De handbalster snapt dan ook dat haar liefje Rafael van der Vaart (39) sinds het beëindigen van zijn sportcarrière wat is bijgekomen. Al houdt ze zijn extra kilo's nauwlettend in de gaten.

"Als ik hem moet gaan rollen, gaat het te ver denk ik"

In de nieuwe Beau Monde vertelt Estavana dat ze heel goed snapt dat Rafael na zijn voetbalcarrière zei even niks te gaan doen. "Als je je hele leven topsport hebt gedaan, ben je er ook wel eens klaar mee", stelt ze. "Je hebt jaren een heftig programma gevolgd, van de ene training naar de andere. Dat hoort bij het contract. Het is genieten als dat niet meer hoeft."

Ondanks
Lees ook:
Ondanks handbaldebacle blijft Estavana Polman toch in Denemarken spelen

Maar als die intensieve sporttraining opeens niet meer hoeft dan is het niet alleen je leven dat verandert, maar ook je lichaam. Dat haar lief wat kilo's aangekomen is, dat vindt de sportvrouw helemaal niet erg - en hij ook niet. "We houden allebei van gezelligheid en lekker eten, dus hij heeft het er goed van genomen", lacht ze in het blad. "Ik vind het ook prima, als het maar niet te gek wordt. Als ik hem moet gaan rollen, gaat het te ver denk ik."

Laat het Rafaels ex-vrouw Sylvie Meis maar niet horen! Uiterlijk vertoon is alles voor de blondine en ze ondergaat elk half jaar dan ook een aantal cosmetische ingrepen:

Sylvie Meis eerlijk over halfjaarlijkse cosmetische ingrepen

01:50
Estavana
Lees ook:
Estavana Polman doet persoonlijke bekentenis: 'Heb maar 30% zicht'