Ga naar de inhoud
Entertainment

Miljuschka betreurt uitblijven uitnodiging voor Boerderij van Dorst

Miljuschka Witzenhausen en Raven van Dorst Beeld © ANP

Eva Jinek, Maarten van Rossem, Anouk: de meest uiteenlopende BN'ers strijken neer in 'Boerderij van Dorst'. Wie nog geen uitnodiging heeft gehad van Raven? Miljuschka Witzenhausen. En dat betreurt ze zelf ook.

"Dat vraag ik me ook af"

In haar Instagram Stories krijgt Miljuschka in een Q&A de vraag wanneer ze bij Raven van Dorst op de boerderij komt. 'Dat vraag ik me ook af', reageert ze.

Raven
Lees ook:
Raven kan niets zeggen over boerenacties in derde seizoen Boerderij van Dorst

In Boerderij van Dorst krijgt Raven elke uitzending hulp van twee BN'ers op hun boerderij op het platteland. Terwijl ze klussen, groenten en fruit telen, het land bewerken en dieren verzorgen, ontstaan de meest openhartige gesprekken. Elke aflevering is tot nu toe spraakmakend. Zo vertelde Maxim Hartman over het overlijden van zijn zoon en sprak Anouk over haar ziekenhuisopnames na meerdere overdosissen.

Eva
Lees ook:
Eva Jinek 'bijna geëlektrocuteerd' op de Boerderij van Dorst

Eind juni was de laatste aflevering van het tweede seizoen van Boerderij van Dorst. Het BNNVARA-programma keert eind oktober terug met een derde seizoen. Het is nog niet bekend wie dan de gasten zullen zijn. Dus of Miljuschka daarvoor uitgenodigd gaat worden na haar open sollicitatie, moet nog blijken. 

Wat is precies het succes achter Boerderij van Dorst? Volgens Rob Goossens niet de vragen van Raven...

'Succes Boerderij van Dorst niet te danken aan vragen Raven'

03:45