Ga naar de inhoud
Entertainment

Jaloerse Petra in B&B Vol Liefde merkt: Hans trekt alles uit de kast voor jongere Daisy

Petra, Hans en Daisy in B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

In 'B&B Vol Liefde' kan Hans in Frankrijk zijn geluk niet op. Met Petra heeft hij een goede klik en inmiddels wekt Daisy ook zijn aandacht. Petra lijkt alleen lichtelijk jaloers.

"Ik ben blij met de ontwikkelingen. Dat is leuk"

"Ik probeer in het innerlijke karakter te kijken van Daisy. Het is een mooi plaatje, maar ik wil ook kijken wat voor karakter erin zit.", zegt Hans over zijn nieuwste, zestien jaar jongere aanwinst. "Ik ben blij met de ontwikkelingen. Dat is leuk."

Petra zit niet zo lekker in haar vel. "Ik heb vandaag een off day", vertelt Petra. "Gewoon wat gevoeliger dan normaal." Hans en Daisy hadden het de avond ervoor erg gezellig met z'n tweeën, terwijl Petra vroeg naar bed ging. "Dan lig ik wel te luisteren van: wanneer komt ze weer terug? Het is een aantrekkelijke vrouw. Ik snap wel als hij daarin geïnteresseerd is."

Wanneer Hans zich klaar heeft gemaakt voor de dag, merkt Petra iets op. "Hij was echt heel erg opgedoft vandaag. Zo heb ik hem nog niet eerder gezien. Dan vraag ik me ook wel af: waarom doe je dit?" 

Hans
Lees ook:
Hans uit B&B Vol Liefde heeft 'de liefde gevonden'

Ze kan het niet laten om haar bevindingen ook met Hans te delen. "Je ging toch mee naar de wei? Of ga je uit? Je ziet eruit alsof je uitgaat. Je hebt ook een schone broek aan."

Petra kan het niet loslaten. Ze praat er ronduit over in haar biecht voor de camera. "Gister had hij nog een broek aan vol spetters. Dat deerde hem niet. En nu moet het fancy. Hij gedraagt zich helemaal anders. Dit is niet de Hans die ik wil zien. Het is ook zeker niet de Hans die ik heb gezien. Als het zo blijft, weet ik niet hoe lang ik het volhoud. Maar dat zullen geen weken meer zijn dan."

Petra heeft het gevoel dat Hans haar wegduwt en al z'n aandacht op Daisy vestigt. "Ik voel me onzichtbaar. Hij geniet van de aandacht, maar op een vervelende manier."

Ook
Lees ook:
Ook Petra uit B&B Vol liefde was al eens op tv te zien

Hans en Daisy hebben ook nog eens een-op-eendate voor de boeg. Maar Daisy wil eerst nog wat zonnen. En omdat ze geen strepen wil, heeft ze de bandjes van haar hemd omlaag gedaan. Tot grote vreugde van Hans. "Wat zie je er leuk uit", zegt hij onomwonden. 

Hans ziet ook in dat hij aan Daisy misschien niet meer dan een leuke flirt heeft. Hij heeft zich natuurlijk opgegeven om de liefde te vinden, en niet voor alleen een wild feestje. "Ik moet met m'n hoofd denken en niet alleen met 'kleine Hans'. Wat heel moeilijk is", vertelt hij aan iemand aan de telefoon. 

Dat Hans alleen ogen heeft voor Daisy blijkt wel weer wanneer Petra boodschappen gaat doen. "Er wordt niet eens 'dag' gezegd. Daarom zeg ik: 'Hij is vandaag helemaal de kluts kwijt.'" 

Hans
Lees ook:
Hans en Petra groeien naar elkaar toe in B&B Vol liefde

Tijdens de date weet Daisy, ondanks de grappen en grollen die ze met Hans heeft, nog niet wat ze van hem vindt. "Ik weet niet of ik het spannend met Hans vind. Ik merk in ieder geval dat ik anders op het paard zit dan normaal."

Na de date is het tijd voor het diner. Hans heeft Fransen uitgenodigd en wil de dames testen om te kijken hoe zij het doen tijdens een etentje met Franse mensen. "Ik wil zien hoe ze zich daaruit gaan redden", gniffelt hij. Petra komt iets beter uit de bus tijdens die test. 

Hans voelt dat Petra lichtelijk jaloers is. "Ik heb aan Petra gemerkt dat ze Daisy als bedreiging ziet." Daisy begint het inmiddels als een wedstrijd te zien, maar Petra laat zich niet uit het veld slaan. "Ik ga me herpakken. Ik ga er wel gewoon voor. Ik ga uitrusten en dan goed uitgerust de strijd weer aan."

Wil je zien hoe dit afloopt? Kijk dan elke werkdag om 20.30 uur naar B&B Vol Liefde op RTL 4. Bij Videoland kan je het programma terug- én vooruitkijken.