Ga naar de inhoud
Entertainment

Mascha Feoktistova koopt huis in Amerika: 'Wat een droom!'

Beeld © ANP

Mascha Feoktistova (35), bekend van de YouTube-kanalen Beautygloss en Vloggloss, en haar man Gregor hebben een huis in Amerika gekocht. Op Instagram deelt het stel een foto waarop de sleutel van het stulpje in Orlando wordt overhandigd.

"Ik kan het nog steeds niet helemaal beseffen maar it’s true"

'Oh my god wat een droom. Zo dankbaar dat dit kan en dat onze droom is uitgekomen. Het 'wit creamy' vakantiehuis in Orlando is nu officieel van ons. Ik kan het nog steeds niet helemaal beseffen maar it’s true', zo schrijft Mascha. 

Mascha
Lees ook:
Mascha Feoktistova vraagt volgers om hulp bij lingeriekwestie

Het stel blijft wel in Nederland wonen, maar gebruikt het huis in Orlando als vakantiehuis. Daarnaast wordt het verhuurd. In eerdere vlogs had Mascha de woning al gedeeld tijdens een bezichtiging, maar haar ruim 320.000 abonnees op Vloggloss en 635.000 abonnees op Beautygloss wisten toen nog niet dat het stel het al had gekocht. In een latere vlog liet ze weten het huis te willen kopen, maar dat ze pas in Nederland definitief zouden horen of het gelukt was. 

Dochter
Lees ook:
Dochter Mascha Feoktistova heeft RS-virus: 'Heel intens'

"Je VOELT gewoon dat dit hem is. Mega mega dankbaar voor alle support en dat we überhaupt de positie hebben om dit te kunnen doen", schrijft de vlogger. "Ik kan niet WACHTEN om hier ons plekje van te maken."