Ga naar de inhoud
Entertainment

Bizzey van podium na bierdouche: 'Hij accepteert zulk gedrag niet'

Bizzey Beeld © ANP

Bizzey (37) heeft zaterdagavond een optreden tijdens het Polderfest in Dronten afgebroken, nadat er bier naar hem gegooid werd. Al met al duurde het optreden van de rapper nog geen minuut. Mark Zonderland, organisator van het evenement, begrijpt wel dat Bizzey het podium verliet, vertelt hij aan 'De Stentor'.

"Tijdens het eerste nummer werd er bier richting het podium gegooid"

"Tijdens het eerste nummer werd er bier richting het podium gegooid, waardoor Bizzey nat werd", vertelt de organisator. Volgens hem kreeg ook de apparatuur een bierdouche, waardoor het zelfs kapotging. Achteraf heeft Bizzey nog met de organisatie van het evenement gesproken. "Hij was heel relaxed en gezellig, maar wil zulk gedrag niet accepteren. En als hij eenmaal is weggelopen, kan hij niet meer terugkomen, want ze blijven met bier gooien."

Bizzey
lees ook:
Bizzey is vader geworden van dochter: 'Gezegend met dit engeltje'

Het is niet de eerste keer dat Bizzey een optreden afbreekt vanwege een bierdouche. Recentelijk overkwamen Snelle en Mart Hoogkamer hetzelfde. Ook zij stopten hun optreden. 

De organisatie betreurt het incident. "Best wel wat mensen kwamen écht voor Bizzey. Voor hen is het extra sneu dat het snel was afgelopen. Het is niet alsof zo’n naam vaak optreedt in de buurt."

Bizzey
lees ook:
Bizzey en Kris Kross Amsterdam maken line-up 7th Sunday compleet