Ga naar de inhoud
Entertainment

Zoontje Pauline Wingelaar heeft maar liefst vijf namen: 'Geen grapje'

Beeld © RTL

Meerdere namen krijgen bij je geboorte waarvan er één je roepnaam wordt: in veel families is dat heel gebruikelijk, maar Pauline Wingelaar (36) heet echt alleen maar Pauline. Dat heeft ze behoorlijk gecompenseerd bij haar eerstgeborene: Reinier heeft namelijk vijf namen, vertelt Pauline in 'Echte Gooische Moeders'.

"Omdat ik er maar een heb, heb ik mijn zoon er vijf gegeven"

In Echte Gooische Moeders komen de namen van Pauline en haar vriendinnen Bo, Leslie en Florine ter sprake als ze hun paspoort moeten laten zien. Als Pauline vertelt dat ze 'maar' een naam heeft, laat ze blijken dat ze dat voor haar kinderen anders wil. "Omdat ik er maar een heb, heb ik mijn zoon er vijf gegeven", zegt ze.

En hoe heet haar oudste zoon dan? "Reinier Kees Dirk Pieter Bisschop van Tuinen", zegt Pauline, alvorens ze in lachen uitbarst. "Ik maak geen grapje."

Echte
lees ook:
Echte Gooische Moeders Pauline en Bo onzeker over bikinibody: 'Beter een burkini'

Ook de andere dames hebben een bijzondere naam. Zo is de tweede naam van Leslie dus Gabriela. Florine is een stuk minder blij met haar tweede naam, Cornelia. "Wie noemt zijn kind nou zo?" vraagt ze zich af.

En Bo heeft al helemaal iets bijzonders in de familie. Haar tweede naam is Christiaan. "Bij ons is het gebruikelijk om de tweede naam van het andere geslacht te doen", zegt ze. Zo heeft haar zoontje Boyd bijvoorbeeld Puck als tweede naam.

Bo,
lees ook:
Bo, Florine, Pauline en Leslie genieten van welverdiende mom break in Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita

Echte Gooische Moeder Florine heeft over een aantal maanden een nieuw kindje om een tweede naam te geven. Ze is namelijk opnieuw zwanger. In de video hieronder vertelt ze daarover.

Gooische Moeder Florine: 'Helemaal niet verwacht dat ik zelf zwanger kon raken'

01:48