Ga naar de inhoud
Entertainment

Gordon stopte met spuiten: 'Was vorige week bijna dood'

Gordon Beeld © ANP

Gordon (54), die lijdt aan diabetes, was op eigen initiatief gestopt met insuline spuiten en moest dat vorige week bijna 'bekopen met de dood', zo schrijft de zanger en televisiemaker op Instagram. Daar deelt hij maandagochtend een update van zijn afvalproces.

"Enorm geschrokken en dus gelijk weer in een strak schema met spuiten en eten"

'Even een update. Afgelopen maand was een moeilijke: rugblessure en een enorme terugval qua diabetes. Lekker naïef om te denken als je zoveel afvalt dan is je diabetes weg - niet dus', schrijft Gordon bij een foto van zichzelf in zijn onderbroek.

Omdat hij dacht dat de diabetes met het kwijtraken van bijna 25 kilo weg zou zijn, was hij gestopt met insuline spuiten, maar dat ging niet helemaal goed. 'Enorm geschrokken en dus gelijk weer in een strak schema met spuiten en eten. Wat dus betekent dat je weer aankomt door de insuline en dat is frustrerend.'

Gordon
Lees ook:
Gordon Ramsay bedolven onder kritiek door TikTok-video

Op Instagram houdt Gordon zijn volgers regelmatig op de hoogte van zijn afvalproces. Inmiddels is hij bijna 25 kilo afgevallen. Dat aantal kilo's probeert hij zaterdag 'aan te tikken'. De 54-jarige zanger volgt een zogenoemd 'carnivoordieet' en combineert dat met groente en fruit.

'Ik eet zo min mogelijk koolhydraten maar ik heb ze ook nodig om m'n bloedsuiker te stabiliseren. Ingewikkeld allemaal maar dat is diabetes, een sluipmoordenaar.' Gordon voelt zich naar eigen zeggen inmiddels wel 'supergoed'. 'Het beetje buik zal ik blijven houden, maar dat is ok.'

Gordon gooit het roer om: 'Geen seks en geen drank en drugs'

02:20
Gordon
Lees ook:
Gordon wordt steeds slanker: streefgewicht in zicht
Bron: ANP/RTL Boulevard
Meer over