Ga naar de inhoud
Entertainment

Johnny Depp verdient in paar uur tijd 3 miljoen euro met portretten

Johnny Depp Beeld © ANP

Johnny Depp (59) heeft in een paar uur voor 3 miljoen Britse ponden (3,5 miljoen euro) aan eigen kunstwerken verkocht, meldt 'Daily Mail'. Het gaat om prints van schilderijen die hij maakte in popartstijl van Bob Dylan, Keith Richards, Al Pacino en Elizabeth Taylor. De acteur bracht de serie portretten uit onder de naam The Friends And Heroes collection in een beperkte oplage van 780 stuks.

"Mijn schilderijen zijn een groot onderdeel van mijn leven, maar ik hield ze voor mezelf waardoor ik mezelf beperkte"

De 59-jarige kondigde de verkoop van zijn kunst donderdag aan via Instagram. 'Ik heb kunst altijd gebruikt om mijn gevoelens te uiten en na te denken over wie belangrijk voor me zijn. Zoals mijn familie, vrienden en mensen die ik bewonder', schreef de acteur. 'Mijn schilderijen zijn een groot onderdeel van mijn leven, maar ik hield ze voor mezelf waardoor ik mezelf beperkte. Niemand mag zichzelf ooit beperken.'

Kate
Lees ook:
Kate Moss doorbreekt stilte over haar Johnny Depp-getuigenis

De portretten kostten 4700 euro per stuk of 17.800 euro per set van vier. De collectie was binnen enkele uren uitverkocht.

Johnny kan het geld goed gebruiken, want de advocaatkosten lopen inmiddels hoog en aan het aan het scheidingsdrama tussen Johnny en zijn ex en Amber Heard is inmiddels weer een nieuwe scène toegevoegd, want óók de acteur heeft inmiddels laten weten in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak van de rechter. 

Johnny Depp ook in hoger beroep tegen Amber Heard: 'Een beetje gek'

03:26
Ook
Lees ook:
Ook Johnny Depp in hoger beroep in zaak met ex Amber Heard