Ga naar de inhoud
Entertainment

Hans Klok wil niet meer emigreren naar Las Vegas

Hans Klok Beeld © ANP

Hans Klok (53), die pas naar Las Vegas verhuisde om daar shows te gaan geven, denkt er niet meer aan om te emigreren nu hij weer in Nederland is. Dat vertelt de illusionist aan het 'AD'. "In Las Vegas ben je niets, hier kreeg ik bij terugkeer een hartverwarmende ontvangst".

"Het is jammer dat de rondreizende circussen bijna allemaal zijn verdwenen"

Hans had een contract van tien jaar gekregen, maar door het coronavirus ging het avontuur niet door. "Ik was op 13 maart 2020 te gast in de talkshow van Ellen Degeneres", vertelt hij de krant. "Twee dagen later sloten alle theaters in Las Vegas hun deuren. Zelfs het immense Cirque du Soleil ging failliet. Ik heb nog een jaar in Las Vegas gewoond zonder te kunnen optreden."

Hans
Lees ook:
Hans Klok en Andy van der Meijde niet blij met stop op gokreclames

Eenmaal terug in Nederland werd hij met open armen ontvangen, vertelt hij. "Ik werd uitgenodigd voor het tv-programma Zomergasten, kreeg een show in Harbour Club Amsterdam en nu dan dit circusavontuur." Want sinds april trekt Hans door het land met het gezelschap 'Hans Klok & Friends', dat van 13 tot en met 28 augustus in Kijkduin optreedt.

Hans
Lees ook:
Hans Klok komt met eigen biografie: 'Ik vind het erg spannend'

Zijn 'grote wens' is uiteindelijk het hebben van een eigen nationaal circus, vertelt Hans aan de krant. "Het is jammer dat de rondreizende circussen bijna allemaal zijn verdwenen. In Nederland bestaan twee fantastische opleidingen op dit gebied, maar nu verdwijnt al het talent naar het buitenland. Dat is echt zonde."

Hans Klok deelt details sprookjeshuwelijk: 'Ik wil The Pointer Sisters'

01:35