Ga naar de inhoud
Entertainment

Luca uit Ex on the Beach doet boekje open over vertrek én terugkomst

Aflevering 5 RTL Boulevard Reality Podcast: Ex on the Beach

22:39

Hij werd zonder pardon naar huis gestuurd door Stevie (25), maar lang bleef Luca (24) niet weg uit de villa van 'Ex on the Beach'. Toch had de spierbundel geen idee dat hij alweer zo snel terug zou keren. Dat geeft hij toe in de RTL Boulevard Reality Podcast.

"Het was net als in Expeditie, Afvallerseiland. Dat hadden we ook bij Ex on the Beach"

"Die tablet ging af en ik had tien minuten de tijd om te beslissen wie ik weg wilde sturen", verdedigt Stevie haar keuze. "Ik dacht: Randy komt net het strand oplopen en ik vind Randy superleuk, Randy maakt heel veel plezier en ik heb een hele goede band met hem."

Op dat moment had ze Tcheutche eigenlijk al aan de kant geschoven en ook met Lars had ze niet veel, wat haar keuze makkelijker maakte. "Ik dacht: om het een beetje spannend te maken, het programma, stuur ik Luca naar huis."

Harrie
Lees ook:
Harrie geeft tekst en uitleg over dumpen Anne in EOTB: 'Je ziet niet alles'

Maar naar huis ging hij niet. Luca verbleef namelijk gewoon op Gran Canaria en genoot van een paar dagen all inclusive, zo onthult hij in de podcast. "Het was net als in Expeditie, Afvallerseiland. Dat hadden we ook bij Ex on the Beach", lacht Stevie. "Ik had niks te klagen", vult Luca aan.

In totaal zat hij er vier dagen, maar behalve zonnen was er niet veel voor hem te doen. Daarom besloot hij een opvallende hobby op te pakken: kleuren. "Ik had een kleurboek gekocht, echt waar", geeft hij toe. "Dat heb ik echt gedaan. Wat moet je anders?"

Nóg
Lees ook:
Nóg twee oud-bekenden keren terug in Ex on the Beach: 'Wat hebben we gemist?'

Beluister de RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts.