Ga naar de inhoud
Entertainment

Stevie van Ex on the Beach scharrelt met bekende Nederlander

Aflevering 5 RTL Boulevard Reality Podcast: Ex on the Beach

22:39

Na elke aflevering van 'Ex on the Beach' worden de deelnemers overspoeld met volgverzoeken op Instagram. Soms wel een stuk of duizend. Ook slidet er zo nu en dan iemand in hun DM. Stevie heeft zelfs al een berichtje gekregen van een bekende Nederlander, met wie ze nu zelfs scharrelt. Dat onthult ze in de RTL Boulevard Reality Podcast.

"Hij komt wel uit reality"

Wie het precies is, dat wil de blondine helaas niet zeggen. Wél kan ze verklappen dat het niet iemand van voorgaande seizoenen van Ex on the Beach is. "Daar mag én kan ik echt niks over zeggen. Maar ik heb wel leuke mensen ontmoet", vertelt ze mysterieus. "Hij komt wel uit reality. (…) Er zit niks meer bij, alleen om te scharrelen."

EOTB-sterretje
Lees ook:
EOTB-sterretje Sem deelt foto na heftig auto-ongeluk

Luca heeft geen BN’ers die in zijn DM sliden, maar krijgt wel allemaal gekke verzoekjes van vrouwen. Zo vroeg er laatst iemand aan hem haar botten te breken en volledig uit te schelden. Te bizar voor woorden, vindt Luca. Hij vertelt: "Ik heb teruggestuurd: 'Loser'. Waar slaat dat op, jongen?"

Stevie heeft op haar beurt al zo’n 120 dickpicks gekregen. "Soms ook zonder uitleg, hè", doet ze haar verhaal. "Krijg je een foto toegestuurd. Dan ben je op een festival geweest en dan denk je: dit zijn mensen die met mij op de foto zijn geweest. Klik je erop en dan is het een of andere vieze, slappe lul. Dan denk je: wat heb ik daar aan? Nee, echt niet."

Harrie
Lees ook:
Harrie geeft tekst en uitleg over dumpen Anne in EOTB: 'Je ziet niet alles'

Beluister de RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts.