Ga naar de inhoud
Entertainment

Steeds meer beveiligers nodig bij EOTB: 'Ruzies zó extreem'

Aflevering 5 RTL Boulevard Reality Podcast: Ex on the Beach

22:39

De extensions en nepnagels vliegen ook dit seizoen van 'Ex on the Beach' weer alle kanten op. Vooral Romée (24) en Lynn (22) kunnen er wat van. Volgens Stevie (25) en Luca (24) liep het geregeld zó uit de hand, dat ze de beveiliging steeds moesten opschroeven.

"Het was meteen vechten en slaan"

In een nieuwe aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast vertelt Luca dat hij niet met iedereen even goed kon opschieten in de villa, maar dat hij nooit iemand fysiek zou aanvallen. "Ik vind dat ook gewoon een afknapper", legt hij uit. "Als een vrouw zo vecht... daar hou ik gewoon niet van. (…) Ik kan me daar echt niet in vinden, ik zou me nooit zo laten gaan. Oprecht niet. Ik moest er ook elke keer om lachen."

Leugens
Lees ook:
Leugens zorgen voor pittige confrontatie en catfight in Ex on the Beach

Om ervoor te zorgen dat de deelnemers elkaar niet het ziekenhuis in zouden slaan, was er altijd een speciaal team aanwezig - dat volgens Stevie elke dag groter werd. "Die zeiden ook tegen Romée op een gegeven moment: 'Easy today please'", lacht Luca. "Het begon met één, maar er kwamen er steeds meer. Op een gegeven moment stonden er een stuk of vijf, zes."

"En dat was alleen de avond, hè", vult Stevie aan. "Toen overdag, en toen in de ochtend al. En toen zelfs in de nacht zat er al iemand daar. (…) De ruzies waren zó extreem, het was meteen vechten en slaan - of krabben en stampen, weet ik veel. Er was niet echt bemiddelen, daar was geen kans voor. Het was gewoon een grote chaos."

Keren
Lees ook:
Keren er nóg twee oud-bekenden terug in Ex on the Beach?

Beluister de RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts.