Ga naar de inhoud
Entertainment

Madonna krijgt script over haar 'buitengewone leven' niet ingekort

Madonna (63) is nog altijd volop bezig met de ontwikkeling van een film over haar eigen leven. De zangeres heeft het verhaal al op papier gezet, maar het script is nog veel te lang. "Het lukt niet erg om het korter te maken", zegt Madonna tegen 'Variety'. "Het is alsof ik mijn eigen ledematen eraf moet hakken."

"Niemand gaat mijn verhaal vertellen, behalve ik"

De 63-jarige Madonna vindt dat het 'buitengewone leven' dat ze heeft ook een 'buitengewone film' verdient. Ze moest het naar eigen zeggen zelf doen, omdat eerder al 'veel mensen' probeerden een film over haar te maken. "Meestal vrouwonvriendelijke mannen", zegt ze. "Dus ik zette mijn voet tussen de deur en stelde: 'Niemand gaat mijn verhaal vertellen, behalve ik.'"

Madonna
Lees ook:
Madonna eerste die in vijf decennia genomineerd is voor VMA

Al bijna twee jaar geleden werd duidelijk dat Madonna haar zinnen had gezet op een eigen biopic. De film, die nog geen naam heeft, moet over de beginjaren van haar carrière gaan. Vorige maand begonnen de audities. Volgens Variety is de kans groot dat actrice Julia Garner, bekend van de Netflix-series Ozark en Inventing Anna, de titelrol gaat spelen.

'Julia
Lees ook:
'Julia Garner speelt Madonna in film over queen of pop'

Madonna's vorige 'filmpje' maakte ook al de tongen los:

Madonna verbaast vriend en vijand met bizar workout-filmpje

00:28