Ga naar de inhoud
Entertainment

Vader Jaimie Vaes nooit fan geweest van relatie met Lil Kleine

Lil Kleine en vriendin Jaimie Vaes bij de presentatie van zijn kledinglijn. Beeld © ANP

De vader van Jaimie Vaes (32) hoopte al dat de relatie tussen zijn dochter en rapper Lil Kleine (27) op een gegeven moment voorbij zou gaan. In een vooruitblik op de nieuwste aflevering van 'Jaimie: In the Vaes Lane' zegt de vader van Jaimie blij te zijn dat zijn dochter nu niet meer in de ellende zit.

"Ik ben blij dat je nu niet meer in die ellende zit"

"Ik ben heel blij dat je, hoe moeilijk het ook is, nu in een andere zone terecht bent gekomen. Ik had altijd al gehoopt dat het voorbij zou gaan. Ik denk dat het ook niet anders kon, hoe vaak hebben we niet aan de telefoon gezeten, dat ik zei: 'de enige oplossing is: kies voor jezelf'", zegt Jaimies vader, die op Bali in Indonesië woont. "Ik ben blij dat je nu niet meer in die ellende zit."

Jaimie
Lees ook:
Jaimie Vaes gunt Lío broertje of zusje: 'Als het goed voelt'

De relatie tussen Jaimie en rapper Lil Kleine kwam begin dit jaar tot een einde nadat er beelden waren opgedoken waarop te zien is hoe de rapper het hoofd van zijn vriendin tussen de auto en de autodeur klemt.

De rapper werd kort daarna aangehouden en het Openbaar Ministerie liet weten hem te verdenken van een poging tot zware mishandeling. Vaes verbrak daarop de relatie. De twee hebben samen een zoon, Lío. Het OM meldde eind juni dat het onderzoek naar de zaak nog steeds loopt.

Waarom bleef Jaimie Vaes ondanks thuissituatie bij Lil Kleine?

05:10
Jaimie
Lees ook:
Jaimie Vaes draagt zorg voor zoontje Lío: 'Wel hulp van nanny'