Ga naar de inhoud
Entertainment

Chris Rock ziet zichzelf niet als slachtoffer na klap Will Smith

Will Smith deelt een klap uit aan Chris Rock Beeld © ANP

Chris Rock (57) beklemtoont dat hij niet het slachtoffer is in de affaire rond de klap die hij tijdens de Oscarceremonie kreeg van collega en vriend Will Smith (53). Dat vertelde Chris volgens 'US Weekly' dit weekend tijdens een show in New Jersey.

"Iedereen die zegt dat woorden pijn doen, heeft nog nooit een klap in zijn gezicht gehad"

Chris is op dit moment op tournee door het land. Soms komt hij in zijn improvisaties terug op het incident. "Iedereen die zegt dat woorden pijn doen, heeft nog nooit een klap in zijn gezicht gehad", grapte de komiek in New Jersey. "Maar ik ben niet het slachtoffer in deze zaak. Ja, het deed pijn, als een motherfucker. Maar de volgende dag ging ik gewoon naar mijn werk. Ik ga niet naar het ziekenhuis voor een sneetje."

Jada
Lees ook:
Jada Pinkett hoopt op verzoening tussen Will Smith en Chris Rock

Will stormde tijdens de uitreiking in maart het podium op toen Chris Rock een grap maakte over het kale hoofd van zijn vrouw. Pinkett Smith lijdt aan de haarziekte alopecia en is daardoor kaal. Will bood de dag na het incident al zijn excuses aan. "Alle vormen van geweld zijn giftig en destructief. Mijn gedrag bij de Oscars gisteravond was onacceptabel en onvergeeflijk."

Moeder
Lees ook:
Moeder Chris Rock teleurgesteld in Will Smith: 'Raakte me echt'

Will is de komende tien jaar niet welkom bij de Oscars vanwege de klap. Chris heeft zijn excuses aangeboden voor zijn rol bij het incident.

'Excuses Will Smith is poging om carrière te redden'

06:21