Ga naar de inhoud
Entertainment

Martijn geconfronteerd met egocentrisch gedrag in B&B Vol Liefde: 'Je praat alleen over jezelf'

Beeld © RTL

Martijn uit 'B&B Vol Liefde' zei in de eerste aflevering vol trots dat hij 'weet hoe hij eruitziet' en dat er dus wel knappe dames voor hem zouden schrijven. Nu Simone en Marian in de bed and breakfast, gerund door Martijns ouders, er zijn wordt de zelfverzekerde krullebol echter geconfronteerd met zijn egocentrische gedrag.

"Het zijn twee minuten van mijn leven"

Martijn voelt totaal geen nattigheid aankomen, terwijl er bij Marian al een tijdje wat borrelt. "Jij bent een man van de bar. Dus ben je dan ook nieuwsgierig naar mensen die aan de bar zitten, of is het meer dat het vooral over jullie gaat?" vraagt ze nog enigszins subtiel. "En zijn er nog dingen waar je benieuwd naar bent van mij, want je vertelt vooral veel over jezelf." Als Martijn de hint niet snapt, besluit Marian om het maar direct tegen hem te zeggen. 

Ondertussen snapt Martijn niet wat Marian bedoelt. "Blijkbaar weet ik nog niet alles, maar ik kreeg er bij mezelf niet meteen vragen bij, want het voelt voor mij al best gewoon goed." Dan zegt Martijn dat hij 'een heel filmpje' (van twee minuten) heeft gezien met dingen over Marian. "Zijn er nog dingen die ik niet over je weet, dat vraag ik me dan af", zegt hij. "Een hele hoop", antwoordt Marian stomverbaasd. "In welke hoek moet ik dan nog zoeken?" vraagt Martijn zich af. Daar schrikt Marian van. "Het zijn twee minuten van mijn leven. Ik ben 31 jaar."

Marian
lees ook:
Marian en Simone doen alles voor de beste date met Martijn

En dan komt ook Simone binnen, die aangeeft dat ze wat wil vertellen omdat ze ermee zit. "Wat mij heel erg opvalt is dat je veel over jezelf praat", zegt ze waar Marian ook nog bij is. "Als wij vragen hebben, vraag je niets terug", zegt Simone. "Voor mij is het heel belangrijk." Bij Martijn gaat er nu een lampje branden. "Ik moet er blijkbaar wat aan gaan doen. In mijn hoofd denk ik: ik weet genoeg, maar blijkbaar weet ik nog veel niet."

Even later laat Martijn op volledig geforceerde wijze zien wat hij in zich heeft. Tijdens een etentje stelt hij vragen aan Simone en Marian. "Mis jij het niet om met je moeder te eten?" vraagt hij aan Simone. En aan Marian vraagt hij of ze vroeger een idool had. Hoe origineel. Dan gaat het later, als Martijns moeder aanschuift, toch weer over het gezin. Dat ze zo van stijldansen houden. Daar krijgen de twee logés dan een demonstratie van. De enigszins gênante beelden zie je hieronder.

Martijn
lees ook:
Martijn en moeder showen dansmoves aan B&B Vol liefde-logés

Martijn en moeder showen dansmoves aan B&B Vol liefde-logés

01:42

B&B Vol Liefde zie je deze zomer iedere werkdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering terug of vooruit kijken kan bij Videoland.