Ga naar de inhoud
Entertainment

Bibi bezoekt paleis met kids: 'Parkeerplaats was hoogtepunt'

Bibi Breijman Beeld © Instagram @bibibreijman

Het is zomervakantie en je moet toch wat doen om de kinderen al die tijd bezig te houden. Bibi Breijman (31) besloot haar kroost en halve inboedel daarom mee te nemen naar een paleis, maar dat liep alleen net iets anders dan gehoopt.

"Heel dat paleis door gesjouwd met baby, kinderwagen, tassen en zweetreet"

Op Instagram deelt Bibi foto's en video's van hun uitje naar het koninklijke stulpje. Hierop is te zien hoe haar 3-jarige dochtertje Teddy door het paleis huppelt. Ook pasgeboren baby Chester is gezellig mee. Hoewel de kinderen zich prima lijken te vermaken, is Bibi uitgeput na dit uitstapje. 'Heel dat paleis door gesjouwd... met baby, kinderwagen, tassen en zweetreet', schrijft ze. 

Bibi
Lees ook:
Bibi Breijman showt vol trots haar 'verwende prinsje'

Ondanks dat zo'n bezoek aan een paleis een origineel uitstapje is, denkt Bibi de volgende keer vast twee keer na voordat ze zoiets onderneemt. Als het aan de kinderen ligt, zit plezier hebben namelijk toch nog in de kleinste dingen. 'De hinkelbaan op de parkeerplaats toch wel het hoogtepunt van de dag, als ik het telefoongesprek met oma moest geloven.'

Bibi
Lees ook:
Bibi Breijman deelt voor het eerst gezicht van zoontje Chester

Ruim een maand geleden kwam Bibi's partner Waylon, niet lang na het opduiken van geruchten rond overspel, naar buiten met een statement waarin hij die geruchten bevestigde. Wij spraken de zanger en vroegen hem naar de situatie tussen hem, Bibi en de kids. 

Waylon voor het eerst op camera over gezinssituatie na vreemdgaan

00:40