Ga naar de inhoud
Entertainment

Familie Jelies vertelt in Renze over nieuw gezicht in Een Huis Vol

Familie Jelies Renze Een Huis Vol Beeld © RTL

Een volle studio voor Renze Klamer (33) maandagavond. Een selectie van de 'Een Huis Vol'-families Jelies (9 kinderen) en Cudogham  (7 kinderen) schoof bij de presentator aan om te praten over het nieuwe seizoen. Daarin maakt een nieuw gezicht zijn opwachting.

Want wat blijkt? Aida Jelies, een van de negen kinderen van Johan en Janneke, heeft een vriendje. "Ik heb nu bijna 2 jaar verkering met een jongen uit mijn klas", vertelt ze met rode wangetjes aan Renze. En hij maakt dit seizoen zijn opwachting in Een Huis Vol. Wel effe wennen: "Eerst vond ik het wel een beetje raar, maar nu vind ik ook echt dat hij erbij hoort dus dan mag het wel", aldus Aida.

Janneke
Lees ook:
Janneke Jelies uit Een Huis Vol wilde eigenlijk geen kinderen meer na nummer 6

In nieuwe beelden van Een Huis Vol die in Renze getoond werden, vraagt Janneke of Aida en Sven, zoals haar vriendje heet, weleens knuffelen of kussen. "Een knuffel en een kus op de wang", laat de tiener los. Als het aan Janneke ligt, doet ze het rustig aan. Maar Johan? "Mijn vader zegt de hele tijd: 'Pak hem nou eens vast en geef hem een grote smakkerd'". Als Janneke daarop vraagt of ze haar dochter er te veel over vragen, zegt Aida: "Nee, jullie zéggen te veel." 

Bekende
Lees ook:
Bekende gezinnen keren terug voor zomereditie van Een huis vol

In de studio van Renze levert dat gelach op. Pap en mam zijn in elk geval blij met het liefje van hun dochter. "Een dikke 10 die ze binnengehaald heeft", glundert Johan. "Al zou het overgaan, dan is-ie als huisvriend nog altijd welkom."

Het nieuwe seizoen van Een Huis Vol, waarin vriendje Sven dus zijn debuut maakt, is vanaf vanavond 19.00 uur dagelijks te zien op NPO 1.